cry emo, cry

igår åkte mamma och pappa till egypten:( usch vad tomt det är utan dom! det är inte ens skönt att komma hem efter skolan.. kan lika gärna gå där konstant i en vecka nu, ELLER så går jag i ide en vecka! okej, hejdoo

BARA för att denhär bloggen behöver uppdateras..

så tänkte jag köra min egna:


jag tänkte börja med

SNÖ/JUL
Älskar att det har kommit riktigt mycket snö nu på bara ett dygn, det ger en julstämning i hela kroppen! Dessutom så älskar jag julen och snön är ju en jätte bra tecken på att det är påväg!

HARRY POTTER
Kanske bara jag, men jag tycker harry potter är så sjukt bra! (speciellt 3an, hehehehe) Har legat i flera dagar nu och bara malit massa harry potter filmer och dom blir inte sämre ju mer man sett dom. Ett stort + är att nya filmen kommer på bio om en vecka idag!
wieee, måste ses!

ÅKA UTOMLANDS
Mina föräldrar åker till soliga Egypten (?stavning) om en vecka och jag är massa avis.. jag vill också!! Skulle vara perfekt när hösten är som mörkast att åka till värmen..


NUDLAS/TE/HALSTABLETTER
Typ det enda jag kan få i mig nu när jag är sjuk.. men inget av de sitter fel i vanliga fall heller! Så lite honungs-te och halstabletter gör att man slipper halsont och sen nudlas så man slipper vara hungrig:D


RÖDA VINTERJACKOR
Haha, förlåt ni som har det och dom är säkert fina på er.. MEN jag tycker det är SÅÅ tjatigt med röda jackor. Först var det coolt(för 3 år sen)..  men nu är det bara.. typ jobbigt för ögonen? så nej, jag dissar det, tyvärr.

SJUKDOMAR
Blä, hatar att vara sjuk.. så himla jobbigt! och man missar jätte mycket i skolan. t.ex. imorgon har vi matteprov, kan jag va med? nää. Får jag göra om det efter dom andra? nää. Alltså, MISSAR jag ett helt prov.. PRUTT! BIG DISS!!

"DUM-PHONE"
ärligt talat, fattar inte hur jag klarade mig när jag inte hade min htc. Innan min htc hade jag en Sony Ericsson Aino (en vanlig sony ericsson mobil) men det var ju inge roligt med den, inte längre än en vecka efteråt. Såå, jag tycker alla bör skaffa sig en "smart-phone" så att man kan vara inne på internet och vara uppdaterade hela tiden!


RSS 2.0