nu är det stop på det goda

hejdå godsaker

hej joggingskor


lite sämre väder

men det gör absolut ingenting, för jag har njutit och vart ute i solen senaste dagarna då det vart kanon väder! Igår så var det nyaste Twilight filmen som gällde: Eclipse! Jag och Chloé var på maraton då det visades alla dom tidigare filmerna (okej, 2 st.) Efter klockan 00.00 skulle dom visa den nyaste, eftersom att den har världspremiär idag. Men vi började redan klockan 23.25, så vi var bland dom första i världen som såg den, det känns riktigt awesome. Filmen var också guld värd!!

Idag då..
Vaknade med världens spänningshuvudvärk, finns ingenting värre. Gick och la mig i soffan när jag väl kommit upp ur sängen. Jag vaknade igen runt 4 och hade mindre ont i huvudet. Så har min dag sett ut idag, så det var ganska skönt med sämre väder så jag fick lite tid att må dåligt!

glada tjejer på bio

stockholm with mami last week




några bilder.. kom på att dom låg på mammas dator, hehe

Läggdags

Ska försöka gå och lägga mig någorlunda tidigt ikväll för imorgon ska jag och mamma åka till stockholm och kolla på "möhippan" som äger rum i kungsträdgården klockan 8 imorgon kväll. Ska bli riktigt mysigt att göra något med min allra bästa vän, min mamma! Än så länge på dethär lovet har jag haft riktigt mysigt, hoppas det fortsätter så!

Alla som kan, eller har någon aning: HTC DESIRE eller IPHONE?!

jag och broris förut ikväll

Första dagen på sommarlovet

Känns faktiskt inte speciellt skönt att ha sommarlov, mest sorgligt. Var i skolan förut och hämtade det sista på bilden och insåg att jag aldrig mer kommer att gå där, det svider! Nog för att det känns skönt med lite nytt, men det är  vissa människor man inte kommer träffa igen. jaja, ikväll så ska jag iallafall fira min gammelfarmor som fyller år. Fick även reda på igår att jag ska åka till Mallorca i sommar igen, nice!
'
en gråtandes ninni utanför kyrkan

SKOLAVSLUTNING

Bild: MVG
Samhällskunskap: MVG
Geografi: MVG
Biologi: MVG
Slöjd: MVG
Teknik: MVG
Hemkunskap: MVG
Matte: MVG
Musik: VG
Kemi: VG
Fysik: VG
Spanska: VG
Religion: VG
Historia: VG
Idrott: VG
Engelska: VG
Svenska: VG

Jag lever!

Tro det eller ej, men jag lever än! Har bara inte haft lust eller ork att skriva någonting. Men nu så har solen kommit fram igen och den gör mig glad.
Det har väl egentligen inte hänt så mycket sen i vintras.. Har pluggat under hela min fritid, mycket mer än så har jag inte att säga. Jag lovar att jag ska blogga mer nu under sommaren, får hoppas bara på att jag håller det också.

RSS 2.0