Gårdagen i bilder

mobilkameran får ursäkta..
Vaknade i morse i laxå, åkte hem och sov en stund. Nu är det bara att vakna till så blir det förhoppningsvis party ikväll igen!

Sista inhandlat för resan

Har precis vart inne på marieberg med familjen och handlat det sista inför mallis! Typ, alvedon och sånt som håller en frisk!

Imorgon så ska jag till L to the axå och P to the artey med mina tjusiga brudar, vi ska ha super kul! Eftersom att jag bara suttit inne nu i en vecka, så känns det faktiskt som att jag behöver något sånt:) Eller okejdå.. nu ska jag inte överdriva! Igårkväll så var jag faktiskt i Askersund, men det vart inte riktigt som planerat, så vi åkte hem igen.
Efter det så GICK jag hem från kumla, eftersom att jag är så himla duktig nu för tiden!

vandring i sommarregnet

Känns ändå rätt bra

= Nejtack!

Hade starka planer på att åka till putte i parken, men nu är jag verkligen glad att jag inte bokade biljett. Nog för att det hade blivigt tight med att jag ska till mallorca, kommer hem söndag, packar om och åker på tisdagen igen. Känns ganska tight med tid för all packning!

 

Men visst kändes det tråkigt när man såg fler och fler uppdatera på facebook att dom köpt pip-biljetter och sen är det ju många artister man velat se. Helt ärligt så är jag faktiskt glad att jag inte köpte någon.. Kolla bara på vädret som ska bli! Regn och det kommer inte bli över 20 grader! Fyhelvete vad man ska frysa och lida där i leran.

 

Men jag hoppas att ni får det trevligt, ni som åker dit;)


Sängen kallar

Ja, nu är det dags att gå och lägga sig tillsammans med boken Så länge vi båda andas(sista boken ur Twilight serien).

Imorgon blir det att åka till kusin tillsammans med farmor för att planera lite innan Mallorca resan! Jätte sugen att åka nu när det är så kallt här i Sverige.



Detta är min kväll

Kumla, lika dött som igår.. Så det här gör mig sällskap ikväll tillsammans med mamma och pappa!


Lördag

Eftersom jag verkligen inte hade någonting för mig igår kväll, så tog jag fram sopsäcken och började rensa skitsaker på mitt rum. En hel sopsäck med helt onödiga saker som ska slängas fick jag ihop! Det var typ allt från nyckelringar till skolpapper till tvålar?

Idag så har jag inte hunnit sprungit något eftersom att jag vaknade klockan 12(!!!) Sen så är Kajsa lite krasslig, så jag hade ingen att springa med iallafall.. Istället så proppade jag i mig en pizza till lunch! go ninni.
Vi får se vad som bjuds till kvällen, ingenting alls planerat, men sjukt sugen på att göra något!

Sådär ja!

Skrotade hela min förra design -som jag fixat lite till och från i ett helt år- för att börja på något helt nytt! ska väl fixa och dona lite på den här så den blir som jag vill ha den.

Vad har jag hunnit med sen sist?
Jo, jag har vart på öland! Stötte på några som jag träffade för två år sen.. kul att känna igen lite folk!
Sen så har jag hunnit vart i stockholm med mamma och pappa.
Mycket större grejer har jag nog inte gjort.. träffade mitt kusin barn idag, Alma! Världens sötaste baby! i vanliga fall tycker inte jag bebisar är söta, men denhär kan jag inte neka.

har även börjat joggat varje dag! Har gjort den varenda dag sen förra inlägget. Dock så hade jag ju inga bätte skor än mina dansskor (de enda träningsskor jag äger) som är vita.. Dom är verkligen jätte skitiga nu! antingen får jag köpa nya, eller så får jag ställa mig och skrubba dom där i ett halvår tills dansen börjar igen..

~

Okej, mitt sommarlov i bildform. Dethär är vad som är taget med min mobilkamera, så det finns mer! men det här får duga just nu.


inflamerat myggbett?












sorry för dålig kvalite på bilderna

nattbad

 

inte för min del, men för dom andras! jag vart lite små feg och tackade nej till att hoppa i det svarta vattnet. Men jag roade mig med mobilkameran istället!

ett stort plus till mig är att jag orkade springa runt hela viaspåret idag!

RSS 2.0