13:53 tisdag


lite konstigt att läsa om gamla planer, när man vet hur det blev.
Men allt, är nästan perfekt.

Har börjat plugga lite idag. Men jag måste säga, att historia måste vara det värsta ämnet jag vet. Ska försöka sätta mig med fysiken också, det kommer att gå defenitivt lättare.
Senare så bär det av till farmor och farfar. Och ikväll, blir det att ta det lugnt, som jag har gjort alla andra dagar på jullovet.


22:04 han lättar på mina tankar



12:28 annandagen

Mellandagsrea? -here I come.


00:37


22:16 första julklappen


Och spel till det!

Imorgon:
Julgröt 10:00
Sova 10:30-14:30
At mormors place 15:00


13:03 godmorgon världen


Patetisk..

Idag så blir det städning för fulla muggar. Och självklart Sims, hihi. Ikväll så blir det julmys och klä granen med familjen!


00:40 bio


Ikväll så vart det bio med min kära bror, Avatar. Helt klart en av dom bästa jag sett!


19:25 jul lov

Nu har vi äntligen fått vårat efterlängtade jullov!

Slöjd: MVG
Bild: MVG
Biologi: MVG
Samhällskunskap: MVG
Religion: VG
Geografi: VG
Historia: VG
Musik: VG
Spanska: VG
Fysik:VG
Kemi: VG
Matte: VG
Svenska: VG
Engelska: VG
Idrott: G
Hemkunskap: G
Teknik: G


21:46 spelas just nu



Konstigt nog tröttnar man aldrig på denhär låten..


00:22 ..så idag..

Åkte vi och köpte en ny, med windows 7. Helt nöjd:)


12:18 typ massa snö

I går så var jag och min kära familj och kollade på Hjalmar - Örebroadway, jätte roligt faktiskt! Fast kylan är mindre kul, det räcker med att man kollar ut så fryser man.
Men det är rätt så mysigt ändå!

I torsdags så skulle vi ha "spel dag" i skolan, kolla film, spela spel m.m. Och då tänkte jag ha med min bärbara dator och spela spel på den, istället för typ Fia med knuff. Så mamma var snäll och köpte Sims 3 åt mig. Men det gick inte mer än 40 minuter så var min dator överbelastad..


15:51 onsdag

Idag har mina föräldrar vart gifta i 20år, grattis till dom!

Denhär veckan har vi fått reda på mycket om våra betyg, och det är många som jag ahr blivigt chockad över. Det känns jätte bra! Kan bara inte sluta prata om dom när mamma, pappa eller jag har någon att prata med är i närheten. Jag ska iallafall söka Teknik, och det känns också jätte bra. Tror det är det bästa som passar mig.
Nog om betyg..

Snart så ska jag iväg med min kära familj och äta på Efesos i Örebro, blir mys!


l.w


U N D E R B A R


11:01 börjar uppdatera på jullovet igen

Jag kan börja med att i Söndags så var det dansuppvisning. Och när det är julavslutning brukar det vara tävlingar av olika slag, i år var det Disco, så fick man välja om man skulle dansa par eller singer, tävlat eller inte. Så jag och Ellen tävlade i par, och sen ej tävlat för att det inte skett så många gånger. Så vi vann! En liten pokal. Väldigt glad, eftersom att det var min första haha.

I veckan har det vart 2 prov och 2 redovisningar, det var det sista denhär terminen. Iför sig så har jag en sak att göra klart på svenskan, men det fixar jag imorgon.

Ikväll är det Lars Winnerbäck som gäller! Har längtat som 17, så vi får hoppas att vi får det kul!


17:49 med tanke på lite uppdatering..

Har precis vaknat från min efter middags-sömn, (vilket jag gör varje dag). Käkat en vacker pannkaka med lite socker på och är på gång mot Alléskolans öppethus, för andra gången. Förra gången så kollade jag på Teknik och Natur, men natur verkade inte falla min så värst i smaken. Så jag väljer nog Teknik, men OM jag inte skulle komma in på Teknik måste jag ha ett andra alternativ, så idag ska jag kolla på Europa ekonom och sam med Ellen. Nu tror inte jag, att jag inte kommer in på teknik efter mitt utväckligssamtal jag hade igår, som inte visades sig vara ett dugg negativt. Så ajg är glad, men sur om det kanske inte räcker, who knows..

För att påpeka:
1. det har varit väldigt kallt idag.
2. Jag har ätit kebabtallrik idag med Chloé efter gympan, det var vi värda.
3. Pappa slog precis sönder en lyckta som mamma har ivrat runt efter, och äntligen fått tag i. (som tur vet hon inte om det än)
4. jag har spanska prov i morgon, känner mig inte redo och jag ska bort nu.- ont om tid.
5. Statistiken sjunker pga min dåliga uppdatering
Vi hörs nästa inlägg, cya:D


RSS 2.0