21:28 i want


20:01 har gjort om på bloggen

Har gjort om lite på bloggen nu, vet inte om det vart bättre eller sämre? får nog vara såhär ett tag nu iallafall, mörk till hösten.

PS. Fyller femton på fredag!


18:51 sjuk och hemma idag



Idag har jag vart hemma för att jag inte mådde speciellt bra imorse. Har vilat och inte gjort något under hela dagen, mer än sovit och kollat på tv. Men det är inga fel med det! Mamma åkte till Marieberg förut och lämnade tillbaka en skjorta jag köpte i örebro igår. Vart inte helt nöjd, så jag letar rätt på en annanan skjorta någon annan dag. Nåja, nu ska jag titta igenom spanska provet jag skulle haft idag, kan det redan men det är lätt att glömma!


18:07 örebro igår



Jeppe äter upp coh ställer sig i kön igen.. f.e.t.


18:49 dans snart

Var på Alléskolan idag och kollade in Natur med Lawen och Chloé. Dock har jag inte tänk gått det, men kollade lite iallafall. Vet inte riktigt vad jag tyckte egentligen, men vi får se vart jag ska gå senare. Slutade vid klockan 10 och åkte med Chloé och Lawen till Sveas där vi satt i ett par timmar, jätte mysigt♥ Pratade om allt, och det kändes jätte rba, eftersom vi aldrig får tid med sånt i skolan.

Nåja, jag somnade på en gång när jag kom hem. På engång när jag vaknade så följde jag med mamma som skulle byta en tröja inne på Marieberg. Och när vi kommit hem så blev det plugg för min del. Så nu är jag redo för spanska prov på onsdag!

Och imorgon blir det Örebromessan för min del.


Sveas med homies♥


14:26 städning

Håller på för fullt att städa på mitt rum. Det börjar se ganska bra ut nu, tycker jag. Ikväll så kommer ett par Ölands kompisar hit på besök! Dom bor nämnligen i Borås, så det är en bit att åka. Så för min del så kommer jag nog vara hemma ikväll igen. Men, det gör ingenting.
Nu ska jag dammsuga mitt rum, bloggar nog lite senare! puss

19:20 Irreterad

Fick Queen skivan idag! Dock så hade jag beställt fel, någon orkester verision som inte låter bra.

INTE OKEJ!


nu ska jag sluta äta

Inte helt givetvis, men jag måste sluta äta alla onyttigheter. Har märkt att på tex bilder från förra sommaren, så var jag mycket smalare än vad jag är nu? hehe, får nog sluta med alla chips jag stoppar i mig:(


10:40ledig

Guld med två studiedagar nu, så man kan sova ordentligt för engångs skull.

Har haft jätte ont i ryggen/nacken sen jag praoa på dagis, vaknat av att jag har haft massa spännings huvudvärk osv. Så igår så var jag hos en såndär som knäcker rätt ryggen och nacken, lite otäckt faktiskt. Hade ont efter igår, men idag känns det ganska bra faktiskt.

Idag ska jag bara slappa, senare så är det dans! Nu ska jag ta och göra mig lite frukost, puss.


21:52 duschen nu

Var hemma från skolan idag, någon slags aggresiv spännings huvudvärk.
Gick faktiskt över efter någon tablett jag tog, så jag lyckades somna iallfall, gud så skönt.

Igår kom mitt armband hem som jag beställt, och mamma ett lika dant. Så det ska vi ha som bästa kompis armband, hihi.


21:32 idag


kom hem i brevlådan idag♥


15:33 slapp söndag

Är det någonting man älskar så är det ju slapp söndagar? Iallafall jag! Det första man gör är att ta på sig sin pyamas, sedan så får den sitta på hela dagen lång, när man ligger framför tv:n. Och det är precis vad jag gjort hitills, bara legat i soffan och kollat på Idol.

Var på Marieberg igår med mamma, men hon mådde så dåligt att vi åkte hem på engång. Vart iallafall ett par skor. Med klackar, riktigt snygga!

Hade tänkt att åka till Marieberg idag med, eftersom jag har tappat ett av mitt favorit par örhängen. Men det är ingen i familjen som har ork att följa med, så det kanske blir någon gång i veckan!


13:19 lördags förmiddag

Sitter nu just framför datorn. Har precis gjort mig iordning för att åka till Marieberg, men mamma mår dåligt just nu, så jag vet inte om det blir nått.. Men vi får se om hon piggnar till snart!

Har just fått hört att Lars Winnerbäck vill göra sin sista konsert på denhär turnen i Örebro! Han tycker tydligen att vi är den bästa publaken? underbart!


fredag!

Sitter här hemma och klockan är snart 8, har precis varit ute och kört moppe med pappa. Henke kom hem idag, så det blir att vara hemma. Har fruktansvärt ont i huvet också, så har inte lust med så mycket annat endå! Nu ska jag.. gå.. eller nått, haha. Jaja, pusspuss.

(bild från förra sommaren)


hemma från skolan

Hade kort dag idag, så jag slutade tidigt. Jätte skönt! Dagen gick jätte fort för min del, även om jag var jätte trött. Mamma skickade sms förut och sa att min moppe hade kommit nu, så vi ska väl in och hämta den sen. Struntar nog i dansen idag, 1- Ellen ska inte vara där 2- Jag är fortfarande inte helt kry. Så jag får ta igen nästa gång istället! Nu ska jag göra mina läxor tills imorgon.

Sitter just nu och kollar på Nelly.com,
Har hittat två jätte söta armband som jag är lite sugen på att köpa!

eller


tatuering


Nu är det lite över ett år sen jag gjorde dom här stjärnorna på foten. Var meningen att jag skulle ha mera, men eftersom att det vart ganska hastigt beslut och så, så gjorde jag bara dom så länge, skulle göra mer efter ett tag. Och nu känner jag att jag vill göra mer! Mer stjärnor upp och mer stjärnor ner, vad tror ni?


time for bed

Sitter just nu och borstar tänderna, sova snart som gäller med. Har vart hemma idag med, för jag hade så himla ont i ryggen igår? Jaja. Imorgon blir det skola iallafall, puss.

precis vaknat

Vaknade av att jag hade en jätte konstig dröm, så jag var jätte stressad när jag väl öppnade ögonen. Har hitills bara hunnit och spelat FarmVille på facebook. Började undra varför jag inte fick några gifts, om folk kanske hade glömt bort mig? men efter ett tag så hittade jag vart dom hade hamnat. Jag hade så mycket gifts att jag inte ens kunde acceptera alla idag!haha.

Nu ska jag ta och göra mig lite god frukost, sen så ska jag försöka göra lite spanska läxor. Känner på mig att vi hade någe mer men? Har glömt att skrivit upp, såå.. Men jag kommer nog ihåg det mesta!

(ny importerad från Mallorca)


hår problem


Kan tänka mig sånthär hår igen..?
(början på 2008)


innan läggdags

Blir väll att vara hemma imorgon med. Har döds ont i svanskotan? vet inte alls vad som hänt, men så kan det gå. Idag så var det dans för den delen med, men jag kollade bara på eftersom att jag har vart hemma idag. Och så stannar jag hemma imorgon med, passar på att bli helt frisk nu när jag har prao så att jag inte missar nått, det skulle ju vara synd. Nu ropar sängen!

saknar dig henko:(
(bild från förra sommaren)


beställt

Har idag även beställt Twilight filmen, som är jag döds kär i. Man kan inte få nog! Så jag är tvungen att ha den. Och sen fick det bli en Queen skiva, som inte går att köpa någonstans? Har tittat överallt, men det finns ju knappt några skivor att köpa längre.. så det fick bli en sån också. Nu ska jag nog sätta på en film och lägga mig i sängen, låter riktigt mysigt! puss


sjuk

Igår så var jag och pappa iväg och köpte medicin på apoteket åt mamma som ligger hemma och har halsfluss. Så åkte jag och pappa iväg till crossbanan och kolla på pitbike, vi är nä,ligen lite inne på att köpa en sådan. Verkar väldigt kul, faktiskt!

Började redan då känna mig väldigt hängig och trött, och när vi kom hem så somnade jag på engång.. Och idag är jag hemma pga att jag har ont i helsen och är helt slut i hela kroppen, så jag får väl något liknande som mamma. Men det får vi inte hoppas på!


(y)?



sliten!

Som sagt så har jag praoat idag, på dagis. Barnen där har släpat mig genom buskar och sand, men vad gör man inte? Gulligt faktiskt. Kommer ha träningsverk i mina armar efter jag ha bärt dom upp och ned för klätterställningen. Sliten blir man, så jag somnade på lunch rasten en liten stund.

När jag kom hem sen så sov jag ännumera, och det behövdes. Sen var det bara upp och äta, sen åka till dansen på engång!

Hej älskling


18:36 onsdag

Chloé har precis åkt, hon följde med mig hem och så kollade vi twilight igen. Det här börjar att bli väldigt osunt, haha! Jaja, man blir seriöst kät iden filmen, och vill bara se den om och om igen. Och man tröttnar inte, det är det som är det sjuka! Men nu kan jag inte se den mer på ett tag iallafall. 2an kommer ju ut den 20 november på bio, så den ska jag se!

Haha, skitsamma.. Imorgon är det prao, och jag ska praoa på dagis här i åbytorp så jag behöver inte ta mig så långt! Nu ska jagta och äta lite mat. pusspuss



Såhär kul har jag och Chloé på lektionerna, snygga som få!


sängen nu

Precis kollat klart på Twilight för andra gången! haha, nåja.. Har hunnit duschat också. Imorgon är det sista skoldagen på ett tag, vi har nämligen prao. Aja, ska sova nu så jag är pigg imorgon,

åh, jag är kär!

Efter skolan så åkte jag hem till Chloé, skulle låna Twiligt av henne. Så nu har jag precis tittat färdigt på den, och jag säger två saker, väldens bästa film och jag är kär! Man blir verkligen förälskad i Robin Pattinson. Så nu förstår jag alla andra som sett filmen. Innan tyckte jag inte att han var ens i närheten av snygg, lite mer lik han i mannen som talar med hundar på tv 4+? men nu! Jäklar säger jag bara, helt nerkärad:( hans charm hjärta mig. Ska bara vänta tills mamma kommer hem, så ska jag se den igen! hehe, lite nörd.. jag vet. Kommer ta ett tag innan jag slutar drömma om honom, kan jag verkligen säga!

ögon godis:(

Och sen låten som dom dansar till på slutet, har redan lagt upp den engång.. men skitsamma:)


nytt från erik hassle


mycket bra!
synd bara att hans hår failar sönder..


utvilad och pain i kroppen

Utvilad, det är ibland det skönaste som finns. Medans det kan vara jätte jobbigt? Ifall det inte finns något att göra tex, då önskar man bara att man kunde sova bort en hel dag. Men samtidigt när man är utvilad och det händer nått så vill man vara pigg? Svårt att veta. Men jag hoppas på att något ska hända idag, så jag la mig tidigt igår. Så idag är jag utvilad!

Sen är det ju så att jag hade min första disco träning i torsdags efter sommaren. Och dethär kan man kalla träningsverk! Nog för att det är skönt också, men inte såhär mycket.
Ninni</3ryggen
Tror jag har sträckt halsen också? pain där med.

Igår så la jag som många andra märke till att det inte var så många som gjorde någonting? Helt dött verkligen. Så jag åkte ner till André, och åkte hem tidigt och somnade på en gång. behövdes..

Nu ska jag städa på mitt rum, för mamma och pappa ska ha hem folk ikväll. Så jag ska väll hitta på någonting jag med, vad vet jag inte än. Men vi får se! puss


äntligen fredag!

Efter en kämpig vecka i skolan. Vi har nu kommit igång med allting ordentligt tror jag? Nåja, skolkort idag igen?haha. Skulle ta med kamratsdödjarna och ingen visste om det, så vi såg ut som vi gjorde. Men det gör ju inget? Fredag idag iallafall, och det känns jätte skönt. Ska ner och träffa Mathias mfl, och kanske Robbin en liten stund. Sitter och spelar farmville nu iallafall, vi hörs väll senare! puss


nu blir det sängen

Sen är det äntligen helg! gissa hur glad jag är? Bara sova hela tiden, jag är sjukt trött. Min morbror förlovar sig på lördag också, grattis! Och imorgon börjar min seriösa uppdatering igen. Hejdå bloggen, hej sängen!


farmville är nya intresset nu!

Jag och min bror har öppnat ögonen för FarmVille på facebook nu! Dock bli jag så stressad av det att jag knappt kan lämna huset för att jag måste skörda.. menmen, så kan det vara ibland!

Tog skolfoto idag med klassen, äntligen en ny fotograf som fick låta mig och moa ligga på golvet som vi ville!haha. Lite smått feta, men vad gör det?
Slutade tidigt idag också, hem och plugga på en gång dock. Sedan så började Discon idag igen! jätte kul verkligen, eftersom vi har det lite svårare nu. Imorgon är det fredag, och lång dag, men man får stå ut.
FarmVille kallar nu, måste kila! puss

saknar sommaren..

FÖRLÅT FÖR MIN JÄTTE TRÅKIGA UPPDATERING, DET SKA BLI ÄNDRING PÅ DEN INNOM KORT, DET LOVAR JAG!


1 september, min uppdatering suger..

Och det är jag medveten om! Ska bättra mig. Inge kul att läsa en blogg som inte uppdateras? -Nejnej! Nåja, det har inte hänt så mycket endå? Dagarna flyter på som vanligt.. Var på Vinön med klassen Tors-Fre förra veckan, mysigt. Raggan började igår med, väldigt skoj tycker jag, även om discon är roligast!

Sitter ute hos min bror för tillfället och spelar Farmville! Har grillat och så med familjen, mys.

LOVAR att bli bättre med uppdateringen, men det är inte lätt när det är skola. Orkar inte starta datorn då, hehe.

Så har jag köpit moppe också! Väntar bara på att de nya kurserna ska börja, sedan är det fullfart på vägarna!


RSS 2.0