sova next

Åkte till talangen förut med Hanna. Träffade även Amanda för första gången. Sen så kom Jesper med sina gangster kompisar. Vi kollade på när Niclas spelade, sen drog vi hem. Det vart tydligen inget hos André, men men. Vid 11 cyklade jag och mötte Richard, Ralle och Matte som GICK från kumla! haha. Så vi var här ca 12 och började kolla på film. Nu har dom precis åkt, och jag ska försöka lägga mig skapligt för annars kommer jag vakna sent imorgon också! Nåja, godnatt!

kvällens outfit

Ska snart åka och hämta Hanna, sen så åker vi till talangen och kollar på när Niclas spelar. Efter det så blir det nog hem till André som bor därborta. Och dethär blir kvällens outfit.

bas linne gina tricot
linne bikbok
leggings gina tricot
kavaj h&m

godmorgon bloggen!

har bara hunnit vaknat, käkat frukost och kolla slutet på en film jag började på igår. och klockan är snart 3? helt sjukt. nåja, ska försöka göra nått åt det här, så ska väl snart hoppa in i duschen och se vad som händer ikväll!

klockan springer iväg


jag sitter fortfarande här och degar. lyckades sova lite förut, det kasnke förklarar saken? för nu funkar det inte alls! ajaj, blir många inlägg när man har mindre att göra. men jag roar mig med photoshop!

vad händer med världen?


Nu har Sverigest käraste blondin lämnat de blondas sida och gått över till fiendens sida, brunetterna. Vad har hänt med Blondinbella? Väntas det med att hon byter tilltals namn till Brunettbella är vad är det på gång? herregud, jag tycker hon var snyggare som blondin iallafall!

gårdagens outfit

okej, jag tror många egentligen skrattar åt "dagens outfit" för jag tycker själv att det är ganska löjligt. men det är faktiskt roligt att se andras outfiter, få tips och ideér m.m . (kanske inte för er killar, eller?) nåja, hursom helst så kommer gårdagens outfit upp nu istället!

chill måndags klädsel.
baslinne gina tricot
tshirt gina tricot (förra året, aldrig andvänd)
jeans gina tricot
väst only

förlåt för sent bloggat

har inte haft på datorn på hela dagen faktiskt, förns nu. glömde slänga in dagens out fit igår innan jag åkte till Richard där Ralle och Matte var. vi hade verkligen ingenting att göra så vi gick till maxi och sen tillbaka till Richard. åkte hem ganska tidigt, och somnade runt halv 12, första gången på hela sommarn typ! fattar inte, måste vart helt slutkörd.

nåja, vaknade vid 11 idag och följde med mamma och handlade på en gång. och det är det enda jag gjort idag, enda gången jag var ute på hela dagen. sen vart det hem och kolla på gammla inspelade videor från när jag och Henke var små, mysigt faktiskt. efter det så somnade jag och sov i tre timmar. och vaknar upp klockan 8? då hade pappa dragit iväg till speedwayn, mamma hade klippit klart, och Henke var iväg och spelade fotboll.

när jag och mamma sitter och kollar tv så ringer pappa och gråter? jo, då hade han vunnit 14 tusen på lotto!! hahahah, shit. har aldrig hänt tidigare, så ja.. det var kul för han! om jag ska vara ärlig så kommer inte han fatta förns i morgon bitti att han vunnit!

är det någon mer som har samma fel?

upptäckte nu att det inte ändras antal kommentarer, det står 0. men när man klickar så ser man att jag fått kommentarer. är det någon mer som har samma fel?

"kommentera inlägget(0)"

eller är det bara min dator som är efterbliven?

måndags efter middag och regn

vaknade lite mysigt av att regnet slog ner i altanen plecis utanför mitt fönset, och doften av regn gör det ännu mysigare! somnade väldigt sent igår faktiskt, men vaknade också väldigt sent.. så, ja. det rätade ut sig i längden. men det är jobbigt att sova bort hela dagarna med, eller vad tycker ni? har kollat på epic movie nyss, eller ja.. när jag gick upp. och vet ni vad jag såg? att Lauren Conrad var med där lite i bakgrunden, (ni vet hon från the hills på mtv) haha, vart helt paff när jag såg. jaja, har precis käkat mat. fläskfilé och färsk potatis, riktigt gott!

nu ska jag ta och hoppa in i duschen, och ikväll? då vet jag inte riktigt vad som händer. som vanligt är jag öppen för förslag!
puss

värd låt att lyssna på!


joshua radin - winter

hade som sagt lite kompisar här förut! Mathias, Richard, Danne, Ralle och Adam. trevligt! tittade på Harry Potter 4. synd bara att dill chipsen tog slut så snabbt.. haha. dom drog såfort filmen var slut, och här sitter jag 02:07 och photoshopar lite bilder jag tagit med system kameran. en del blir riktigt tuffa!

alltså, vad är det med folk?


printad från paulinas blogg

men jag fattar inte vad det är med folk? jag tror det inte finns någon som tycker det är snyggt med toffsar upp till knäna, men endå går var och varannan kille såhär. jag vet inte vad syfftet är med toffsar, om det är för att det ska sitta tightare? MEN KÖP TIGHTARE BYXOR DÅ. ärligt talat? så försöker man ha så många olika färger som möjligt, eller? fast det är nog faktiskt första gången jag ser en tjej ha såhär, men snälla. det är itne snyggt för 5 öre.

dagens outfit, snarare kvällens

ikväll (snart) så kommer det ett gäng hem till mig. eller ja, dom är på väg nu!haha. vi ska kolla film och så. och nu ropar pappa att maten är klar! men jag sa faktiskt att jag skulle börja lägga in outfiter så det här blir den första!

suddig bild men
bas linne gina tricot 99:-
tshirt dressman 199?:-
kort byxor dressman 299:-
ja, jag tycker faktiskt tjejer kan klä sig i kill kläder. eller, jag kan.. eller har iallafall inget emot det. tycker det blir väldigt snyggt ibland!


12 december


ELLEN, VI MÅSTE BOKAAAAA!!

söndag kväll och jag är ovanligt pigg..

för jag har sovit i nästan 12 timmar!

igår så cyklade jag och "lilla familjen" ner till lilla kumla torg och åt varsin pizza. väldigt mysigt att faktiskt göra nått med mina föräldrar. men det vart ganska kallt för vi satt ute och det blåste ganska kyligt. men krigare som jag är, så hade jag faktiskt kortbyxor på mig! haha, som jag dock ångrade när jag cyklade hem senare under natten. men hur som helst, efter maten så cyklade jag till Jonte där vi var ett helt gäng och kollade på film. fast, inte mycke film vart det, utan mer att sitta och prata med Jontes föräldrar och vänta på att Richard skulle äta upp maten han vart bjuden på.

Efter ett tag så drog vi ut i kylan, men vände ganska snabbt hem till Anton och kolla film igen. jag, Matte, Richard och Anton. ganska chill faktiskt.. värre var det på vägen hem! helt kolsvart och en rädd Ninni på cykel banan! hahaha

har tänkt på att jag ska göra en ny kategori som heter "dagens outfit" eller något liknande. så ska jag FÖRSKA lägga in just dagens outfit varje dag. jag vet att jag inte kommer lyckas, eftersom att jag inte ens klär mig varje dag. menmen, ett försök blir det i allafall.


förlåt för uppdaterningen.. igen.

ja, det händer ibland att man inte orkar eller inte har tid att blogga. men försöker iallafall få in ett blogg inlägg om dagen. men det går som det går ibland. nåja, under som närmaste dagarna har jag.. i torsdags så slutade det efter en helt misslyckad kväll hemma hos martina med tacos! haha, dock vart det väldigt förstark så jag fick ont i magen.

och i går kom ellen hit, och efter en ganska misslyckad kväll igen så slutade det med film och nattbad här. nu har hon ptecis åkt hem till sitt lilla laxå, och jag har tittat klart på filmen som vi bara hann att börja på. ikväll så ska vi nog ut och äta, jag mamma och pappa, för henke är i malmö. så det blir lilla familjen som vi kallar det!haha. nåja, ska hoppa in i duschen nu, sen efter vi ätit? då vet jag inte vad som händer, är öppen för förslag!

jag och ellen, smått skeva wieo

dance hos matte i torsdags

natt prat med ellen och adam i natt, förlåt för mörka bilderna

onsdags kväll, hemma hos mig igen.

ikväll så kom matte, richard, danne, martina och anton hit upp till åbytorp så käkade vi på glass baren, sedan ner till semurg hämta pizza och sen hem till mig och kollade film IGEN. dom åkte nyss typ. dock mår jag dåligt efter filmen, men det går över. nåja, ikväll ska jag sova tidigt. eller ja, tidigt och tidigt.. klockan är ju snart 2 så, haha. men så snart som möjligt iallafall.

oj, min önskan slog visst in?

för i dag har det vart sooool! så skönt, dock så vaknade jag vid 2 av att pappa kom in och sa att det var mat. så.. ja, jag har inte hunnit vart vaken så länge än. men solat har jag hunnit gjort en liten stund innan solen gick bakom grannens träd. igår så somnade jag väldigt sent, för jag och henke kollade på harry potter 2 tills typ 4 eller nått. så, jag får skylla mig själv att jag missade det mesta av solen idag. menmen, så kan det gå. hoppas på fler soliga dagar! ikväll så blir det nog film här igen.


shit, jag känner mig verkligen fet och äcklig nu när jag inte dansat på ett tag. inte rört mig alls nu på sommarlovet, bara mulat chips och godis, inte bra! det enda jag gjort är väl att cyklat kanske? men det är ju inte så mycket. längtar tills dansen börjar igen.

tisdag, börjar kännas som höst?

igår så kom det några hem till mig och kollade film, dock hade dom flesta redan sett det men det gick endå. sedan efter det så cyklade jag ner till okq8 där cecilia och susanna satt och käkade kakor mitt i natten? haha, för söta. satt där och pratade till 2, sen så åkte vi hem till mig och pratade vidare, för det vart för kallt. dom drog vid typ halv 4 och då störtade jag i säng. vaknade vid 1 idag av att pappa dammsög. gick upp och på engång till soffan och kolla godzilla som gick på tv. sen somnade jag igen, vaknade och åkte till marieberg. bh, matchande trosor, kavaj och skor blev det. sen när jag kom hem så kom det nästan samma gäng och kollade film igen. nu väntar jag på att henke ska komma hem så vi kan kolla harry potter!

solen?:(

johan skrämmer rullatorfolket


hahahhahahahahahahha!

måndag och.. sol?

jag som hörde att det skulle regna i 14 dagar om inte mer, ingen såg något slut på regnat? men nejnej, idag är det ju sol ute! iförsig så blåser det ju väldigt.. menmen, vaknade lika sent idag, känns inte så bra. men jag kunde verkligen inte sova inatt. senast jag kollade på klockan var hon 5. men idag är jag pigg iallafall! ska försöka hitta på nått ikväll också, nått iallfall.

jag saknar er muffins ungar:(

harry potter på bio


i dag så har jag sovit till nästan två, och det gjorde verkligen ingenting för det regnade endå så ute. och vad det gjort hela dagen efteråt med. legat framför teven med pappa, kollat på bla speedway som skulle vart igår men vart uppskjutet till i dag pga regn. och efter det någon film och lite simhopp. och jag tror inte det är bara jag som slappat idag? för det har ju vart en perfekt film tittar dag idag! och film blev det, harry potter och halvblodsprinsen. måste faktiskt erkänna att jag är lite av en harry potter nörd. jag verkligen älskar dom filmerna, får aldrig nog. synd att dom snart är slut.. eller det är 2 kvar vad jag vet iallafall? ska inte säga nått om filmen, för det är säkert fler som vill se som inte hunnit sett än. men verkligen värd att se! nu väntar vi bara på nästa harry.

hemma kväll

blevdet ikväll, och det tycker jag var skönt verkligen! mamma och pappa hade ett par kompisar här under hela kvällen, så vi spelade kort och hade trevligt. för förut när jag städade så började jag känna mig lite yr och mådde halft dåligt, så jag tog någon återställnings grej och treo, men det gick inte över. så jag vilade ett tag, men gick fortfarande inte över. + att det stormade ute, och om jag ska ge mig iväg på cykel skulle jag dö. så jag valde att stanna hemma ikväll. nåja, nu ska jag sova, i morgon blir det förhoppningsvis bio!

bild från igår hos bella

juste! någon som kan skaffa ett spotify konto åt mig? för mitt cepar sönder. skulle bli väldigt glad!

städning av rum..

pågår just nu. fast, känns som om det inte händer nått. jaja, sovit bort hela dagen idag, och så har jag hunnit duschat med. klockan är snart halv 6, och jag ska fortsätta städa rummet. får hoppas på att det inte tar så lång tid. ikväll vet jag inte vad jag ska göra, eftersom jag tydligen måste cykla och det stormar ute. får se om jag bara kanske stannar hemma. mamma och pappa ska tydligen ha lite besök hem hit också, så man kan vara lite till besök när dom ska titta speedoway. men ni får gärna höra av er!


cycklat över säkert 2 mil ikväll, go ninni!

ikväll så CYCKLADE jag till hällabrottet, eller rättare sagt hästhagsbrottet. där det var ganska mycket folk som skulle tälta och grilla. vart även bad och så med. inte för min del dock, men vart publik. efter ett tag så cyklade jag bara en liten bit till bella där det var folk. var inte där så länge faktiskt, men en liten stund. trevligt. på vägen hem mötte jag moa, lisette och agnes. så vi satt mitt i kumla på asfalten och pratade i någon timma. mysigt faktiskt. sedan så skulle dom också till åbytorp, så då cycklade vi iväg allihopa. och nu är jag hemma, svettig och glad!


någon som skulle busa och dra upp alla pinnar när det var folk i tältet.


bästa

körsbärs premiär, för min del.




idag så åt jag för första gången i år körsbär. väldigt gott! kan knappt motstå nu när dom är så röda och fina.

det är så skönt nu när det är varmt att man inte vill missa en sekund! för det är ju inte långt kvar på sommaren, och jag börjar redan få ångest för vintern. vaknade vid ett idag och sprang ut på en gång i bikini och hoppade i poolen. sen dess har jag legat där på en flyt madrass och fått lite färg. nu har solen försvunnit bakom träden, så jag ska väl snart hoppa in i duschen. sedan så blir det grillning med familjen, och efter det vet jag inte? inga fel att vara hemma faktiskt, men inga fel att gå ut heller. ni får gärna höra av er, och jag är öppen för förslag! puss

01:09 just nu


sex on fire - kings of leon

förlåt för den dåliga uppdateringen

alltså, även om jag bara gått hemma och slappat dom senaste dagarna så har jag faktiskt inte orkat startat datorn! och som sagt så har jag inte gjort nått speciellt sen jag kom hem utan bara vart hemma och tagit det lugnt.

okejdå, om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte kunnat gått ut. för i måndags så var det lite folk och så hos linda. sen så när jag skulle hem så tänkte jag bara svänga förbi okq8 en snabbis eftersom dom har nu förtiden öppet till 12. så när jag ska ställa av mig cykeln så tappar jag den på foten. först tänkte ajaj, bara ett vanligt blå märke. men sen så vaknade jag flera gånger under natten av att det gjorde så ont. så i tisdags så gick jag på kryckor(y' bra ninni. den vart blå och svullnade upp. men nu kan jag nästan gå utan att halta så det är ju bra:)

skulle haft hem gäster ikväll också, men dom vart tydligen sjuka så det får bli en annan gång istället. så vi åkte in en snabbis till marieberg jag, mamma och pappa. vart en väst, så nu har jag inte ett öre kvar! vart tar alla mina pengar vägen? haha

väst 259:- only

och sen lite bilder från öland som jag inte lagt in än!
dock så tog jag inte så många.

pappa kör

 och mamma är trött efter en lång biltur

upp på ölands bron!

stek i solen. pappa, peter och peter.




orkar inte lägga upp bilder, det var endå inga roliga.
nåja, nu ska jag ta och titta klart på filmen jag började med igår, sen så blir det antagligen en till.
ha det bra så länge!puss

nu är jag hemma!

så nu är jag hemma, eller ja.. det har jag vaart i några timmar nu. vart dock en längre bilfärd än väntat från favorit semester platsen öland. för det hade skett en liten olycka på vägen, så vi fick stå i bil kö ca 1,5 timmar. menmen, hem kom vi iallafall!

jag har haft det bra verkligen! fast inte riktigt lika kul som förra året, för då var det mer folk. men 2/3 kvällar tyckte jag faktiskt var riktigt mysiga. och det är ju alltid trevligt att träffa nytt folk! fast några hade vi redan träffat förra året. så det var bara ännu roligare, nu när man inte setts på ett år.

synd tycker jag att man inte stannade längre, men det får bli till nästa år. då vi förmodligen köpt husvagn igen. bilder kommer i morgon. måste sova nu, för jag ska upp till vårdcentralen klockan 8 imorgon KUL!


nu är humöret igen på TOPP!=)

trött och grinig

är precis vad jag är just nu! vart väckt i morse vid 9 för vi skulle iväg till polisen och göra pass och id kort. lika bra och få det gjort någon gång. sedan vart det hem och sova i soffan i ett par timmar sedan var det mat på g. sen så tittade faktiskt solen fram en liten stund och då passade jag på att sola en stund tills den gick i moln, och då var det bara att hoppa in i duschen och börja packa. och jag tror inte jag glömt nått faktiskt. hatar att komma på sånt i efterhand när man redan åkt. nåja, fixade mig iordning lite och sedan var det dags för glassbaren där robbin, jalle, kevin och arthur väntade. dock hann dom äta upp sin glass innan jag änns fick min, men skitsamma. åkte ner till maxi iallafall, sedan så gick jag till olle och några som satt vid fylsta och luffade. sedan blev det kumlaby för några som spelade fotboll, sen till ralle, och ja.. det vart mest att gå runt för min del. och så fick jag GÅ halvvägs hem, tills mina föräldrar var snälla och kom med en cykel åt mig. så nu är jag hemma, och ska sova tidigt:)

Öland i morgon! stannar tills söndag=)

bild från förra året

bokat och klart!

mallorca 11 - 18 agusti m farmor och kusin!=)

måndag

regning dag idag, usch. man blir ju trött bara av att kolla ut.. så idag har jag vart trött alltså. men jag har faktiskt hört att "rysslands värmen" ska komma till helgen, det betyder att det blir väldigt varmt igen!

idag har jag vart på marieberg med mamma så länge att vi fick ont i ryggarna och fötterna så vi vart tvugna att åka hem. känner faktiskt nu att jag behöver spara lite pengar för dom bara försvinner? haha, okejdå. jag gör så att dom försvinner, men endå. fick med mig 2 toppar en  mys-tjocktröja och några armband hem. nåja, sovit hela kvällen framför teven. missade dock inte prisonbreak, men jag ska nog lägga ner att följa det där för det börar ju faktiskt suga? eller vad säger ni.

puss på vädret?

okej, förlåt för den väligt närgångna ego bilden.
men jag fick för mig att jag skulle ta lite bilder med systemkameran som jag inte användt på väldigt länge. så redigerade jag lite och så, tyckte faktiskt den blev lite cool, och läskig,haha. känns dock väldigt för seriös bild,kommer nog ta bort den snart om inte annat.

first black prez, ain't that nice?


nog för jag vet att den är gamal, men jag har faktiskt aldrig sett videon tidigare. seg som jag är. så plötsligt vart den mycket roligare, haha. det är vad jag roar mig med såhär en söndag natt!

imorgon börjar prison break också, det får inte missas! nog för att jag missade dom sista avsnittet i förra sesongen, men får försöka hoppa in igen.

herregud.. snyggare finns inte.

saknar

nu känner jag mig verkligen fet och konditionen är på 0,vilket den alltid är men i för sig. kanske är att jag sitter och äter glass just nu, men jag har en väldig lust att dansa. känns faktiskt inte som om jag brukar göra det utan att jag typnågon gång har gjort det eller så, blir ju andfådd bara av att kolla på det. i för sig så hade jag typ feber när jag dansade här, det gör ju att man inte orkar också. men det här är iallafall från våravslutningen.
jag och ellen längst fram i mitten=)

nu börjar vädret gå neråt

så därför kommer jag blogga lite mera. man får verkligen ingen lust att sitta inne vid datorn när det är strålande sol och man kan ligga ute vid poolen och sola? nej, så det är därför jag inte bloggat på dom senaste 4 dagarna.

minns inte riktigt vad jag gjort. men jag lägger in lite bilder så kanske jag kan skriva någon rad under bilderna! och sen lite annat vad jag minns med.

nu har jag tagit vara på varenda sekund med solen ute, så för första gången i mitt liv så känner jag mig verkligen brun!

ellen sov här i måndags, på kvällen så cyklade vi ner till mathias och sedan så sov vi i tält på baksidan. dock inte så mycket sömn, haha.

i onsdags så fyllde farmor år, så vi åkte dit åt lite och badade även i någon sjö i närheten.

2 av 3 kusiner var där också

på kvällen så var det ett gång pojkar som lanade hos tunis. vart även lite bad där, dock inte för min del.

kläderna var på för rasmus del.

flera lite halv tuffa bilder blev det

även på oscar!haha



och det här var underdagen (tror jag, eller dagen innan) det var lan hos tunis. hahahaha

 och det var nog bilderna jag tagit under veckan. men i torsdags så åt vi på maistro(?) men familjen, cyklade sedan till tunis då med. där endast han och matte skulle lana igen.

i fredags så var frida hemma själv, så då åkte vi dit. och i går vart det film hos adde.
idag så har jag och henke åkt ner och köpt lite filmer och pizza. har nu kollat på 2 av dom, så är lite halv seg. blir att vara hemma och mysa med familjen idag.

RSS 2.0