uppdateringen är urdålig, jag skyller på skolan!

har inte uppdaterat sen jag kom hem? men jag skyller faktiskt på skolan. man går upp ca 7, äter frukost dusch och sen iväg till skolan. lång och kämpig dag i skolan, döds trött när man kommer hem, och så somnar man. vaknar upp ca 19, käkar kvällis och sen kollar något tv pogram, duschar igen, sen somnar man? så ser mina dagar ut när skolan är igång igen.. inte hinner jag sitta vid datorn inte?

aja, idag har jag iallafall hunnit med att
1. äta krääftor hos min morbror (luktar som om man inte duschat under hela sitt liv)
2. haft folk här, musik och chill drickning
3. mötit gustav uppe vid hagavallen, fick även sällskap hem av andreas och david, så jag slapp gå ensam.

nu har jag precis kommit hem, eftersom attg det tog sin tid att gå.. menmen, sängen ropar!

kom hem igår och nu.. döds trött.

som sagt kom jag hem igår, har haft det underbart bra med 35 grader varje dag! fast, jag sov lite dåligt eftersom det var stenhårda sängar.. vet inte riktigt vad jag ska skriva. men vi har haft det bra iallafall. orkade inte uppdatera igår, så det får bli nu!

dock råkade jag bada med min kamera så den gick sönder andra eller 3de dagen, men jag hade kvar systemkameran iallafall. men nu kommer dom bilderna jag hann ta med digital kameran

farmor och kusin Linnéa

mat första kvällen?


en av dom fyra poolerna på hotellet

där till vänster bodde vi


tuffa brudar










första dagen var det mulet så, ja..








bästa uppträdandena på kvällarna, den här killen var sjukt rolig!




hahaha

jeppe säger (01:26):

HAHAHAHHAHA

IGÅÅR

HAHAHHA

när jag var på hockeyläger i nora!

när jag ärute och värmer upp!

VEM TRÄFFAR JAG???? VEM SER JAG?? AV ALLA MÄNNISKORT

GUNBRITT !!!!!!

jeppe säger (01:29):

Hahahaha

höll på att sätta i halsen närjag såg hon

frågan är, vad gör Gunbritt i Nora av alla ställen?


grattis rasmus


16år

åker i morogn och har halsont?

ajaj, har fått ont i halsen nu lagom tills jag packat klart allt. så typiskt, sånt här händer ALLTID mig, när jag väntat mig nått så blir jag typ sjuk? får hoppas på att det inte är nått märkvärdigt iallafall. Imorgon klockan 14 kommer min faster och hämtar mig, så åker jag, farmor och min kusin Linnéa till Alcudia! underbart. hinner nog blogga imorogn med, tror jag iallafall. har lite att göra, packa tandborste m.m.

+ gjort slingor idag!

hit åker jag i morgon!
















nagellack


köpte nagellack idag, ny färg för första gången. trodde aldrig jag skulle, men jag tröttnade faktiskt på franskmanikyr. eller, ja.. kanske inte tröttnade. men man måste typ gör om den varje vecka, och jag orkar inte. sitta med mallar, måla, torka.. tar ju typ 2h! nejnej, nu har jag köpt ett korall färgat nagellack från isadora. tjusigt såhär på sommaren och till Mallorca!

18:42 just nu


snart kommer det lite folk hit, ska kolla lite film och maybe bada. eftersom imorgon hinner jag inte träffa någon, och sen på tisdag åker jag!

segt med uppdatering igen.

nåja, hur som helst. igår var vi hos Danne, det var trevligt, eller? jaja, idag så har jag solat och badat hela dagen lång. sedan vart det grill och vidare ner till kumla och sen till Linus. fast var inte där så länge, utan fick bil skjuts tillbaka och cyklade till ett par grannar där mamma och pappa var. orkar inte skriva nått just nu, ska sova snart. har inget roligt att skriva heller, bara sov gott!

kvällens ord: av

det vart tydligen Av ikväll, hm? sög som äppelskrutt kan man säga med finare ord. åkte till Hästhagsbrottet, där några skulle dricka trevligt och tälta. men myggorna tog över och det vart bråk, så dom flesta vart på dåligt humör, där med: AV! nåja, systemkameran fick följa med på äventyr idag igen. och mycket bilder blev det!=)












sol är aldrig fel







uppdateringen är usel - jag vet.

solat och badat hela dagen! gjorde jag även igår. det är därför uppdateringen är som den är. orkar inte starta datorn när man endå så bara är ute? nåja.

igår så var jag på marieberg och införskaffade lite smink, gud va dyrt det är egentligen. köpte endast fundation, eyeliner, puder och mascara 500 kronor. herregud. fick även syn på en as snygg tröja från Zoo York. som jag snart ska åka in och köpa. funderade på en long board också, men jag tror inte jag kommer åka på den så mycket?


dagens outfit

har vi ju nästan glömt bort. men idag så kom jag ihåg!

shorts av klippta brorsans gammla? blend iallafall
bas linne gina tricot
linne bikbok
tröja adidas stadium

ny ipod!

tack snälla mamma och pappa för ipoden! eller ja.. 600 fick jag betala själv, men det var snällt att ni hjälpte mig med resten iallafall. fick bli en rosa, så det passar ihop med mig mobil också, hihi.

blir perfekt på planet och stranden!

nåja, åkte till mathias vid halv fem kanske. sedan så kom mamma och pappa och hämtade mig, skulle in och lukta parfymer och vad vi skulle beställa till taxfreen. så man var säker på det man beställde luktade gott!haha

haha, tog med mig systemkameran för första gången med på äventyr med!
köpte den ju faktiskt för att jag skulle använda den med, inte bara ha att ligga hemma.







lite måste vi ju bjuda, eller?:O

huvudvärk

.. har jag haft hela dagen, sen ont i öronen med? sjukt. eller det är nog jag som är sjuk?heh

nåja, har faktiskt inget roligt att skriva om. men ska försöka få ihop något, måste ju uppdatera.

igår så gick jag och la mig halv 12! wiho, go ninni. dock somnade jag inte förns halv 4.. men det är en annan sak. så sjukt svårt att vända tillbaka dygnen. men det var värt ett försök iallafall, idag ska jag inte lägga mig så tidigt, eller det är väl redan försent iallafall men. tidigt iallafall!

imorse så vaknade jag någorlunda, så jag följde med och hemtade Henke trån tåget. (han har nämligen vart nere i Malmö, nu i ett par helger) sen så kollade vi film och så. Somnade pga huvudvärk, och vaknade upp halv 7?! klädde på mig lite sen cyklade jag ner till Kumla och sedan vidare till Adam och kolla film.



Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

trött, är nog inte den enda?

har precis ätit lite nudlar, alltid lika gott. eller rättare sagt, det är det enda jag kan tillaga så jag får nöjja mig med sånna. kom precis hem också, har vart hos Anton och kollat film. fast det vart inte speciellt sent eftersom att pappa ska upp och jobba imorgon. så då får jag också åka hem vid den här tiden, men det får gå. finns ingen större anledning att bråka om det, är bara taskig mot mamma och pappa som inte får sova. nåja, ska försöka knippa näsomhälst jag med.

vakna allt för sent

när man ska vända tillbaka dygnet. vaknade och var döds trött, första tanken var att klockan va ca 10 kanske? men nej 2?! så.. ja, sova tidigt ikväll är det enda jag säger. pappa börjar även jobba imorgon så jag ska inte vara ute sent iallafall, blir nog att vara hemma och kolla på film. alltid skönt det med.

jusste, idag har jag anmält mig till ragga också. aldrig fel med lite extra dans:)

ska även fösöka städa i ordning på mitt rum idag, det var ett tag sen min säng såg ut såhär.. bäddad en gång i tiden!haha

det enda som behövs nu

är glada miner.

är verkligen depp nu, vet inte varför. humöret kan ju gå upp och ner, men nu är det verkligen på botten. om det är för att det är mitt inatten och dom senaste dagarna har vart helt värdelösa eller om det är för att jag sitter och lyssnar på depp musik vet jag inte. men jag behöver bättre tider bara..

10 dagar kvar, sen alcudia!

kräftor

förlåt att jag inte uppdaterat, men det händer som sagt.

idag så har jag kollat på film, och solat i några minuter för det har ju faktiskt vart fint väder? konstigt nog. nåja, ikväll så vart det kräftor som serverades här hemma. mycket gott! tycker jag iallafall. fast, bet av en tand pga eggresiv ätning så det ilar lite smått sådär.

efter kräftorna så fick jag ta och hoppa in i duschen, för det luktar verkligen fisk, usch! kan fortfarande känna lukten om fingrarna uschushcush. efter duschen så cyklade jag ner till Pontus där det var flera, men det sög så jag cyklade hem igen. och nu är jag iskall efter en lång cykeltur.

hello setis

RSS 2.0