20:00 haha, nu börjar dethär bli seriöst pinsamt för mig..

Jag skämms! Det är allt jag har att komma med. Ursäkten för det dåliga bloggandet är; 1. Mer tid åt skolan istället för datorn 2. Jag har skaffat mig andra intressen istället för att sitta vid datorn och sist med tyvärr ej minst.. 3. Jag har tröttnat!

Att sitta vid datorn är mer än lång tråkigt. Vad ska man göra egentligen? Loggar in på facebook, svarar på kommentarer och inlägg. Loggar in på Bilddagboken, kollar en kanske två bilder, tröttnar och loggar ut inte mer än en halv minut efter. Sen då? Ja, det är jag väldigt nyfiken på vad NI som läser min blogg gör, ni får gärna informera mig.

Jaja, i helgen då.. Har bara vart hemma och tagit det lugnt, kände inte för mycket annat faktiskt, väldigt skönt var det också att umgås med mina föräldrar!:)
Efter att sett New moon, kom jag in på det där beroendet med Twilight igen, och inte minst besatteten av Edward! haha, nerd. Så mamma köpte faktiskt första boken till mig i lördags, och jag kan faktiskt erkänna att jag inte har många sidor kvar nu. Så idag var hon iväg och köpte nästa två böcker, som ligger och läskar mig. Jaja, nu ska jag fortsätta plugga, och sura för NO-provet som vi fick tillbaka idag.. puss


20:33 new moon


Igår så var jag med Chloé på New moon som hade förhandsvisning i Örebro. Filmen har egentligen premiär idag, men igår var det "Twilight maraton". Så dom spelade först Twilight (1an) en liten paus på 30 minuter och sedan New moon (2an). Riktigt bra säger jag! Nog för att jag älskade romantiken i Twilight, men den nya filmen hade helt ny genre. Typ mer action och spänning.

Den här filmen var faktiskt lite jobbig att kolla på samtidigt, för man vart så himla ledsen! Så jag grät, sen vart jag lycklig, grät och blev lycklig, jobbigt.

Nåja, kom inte hem förns 3 inatt, fast det kändes inte så mycket iskolan iallafall, mer efter när jag somnade i soffan som en gris. Ikväll är jag hemma, och har det mys med mamma och pappa:)


18:10 hade nästan glömt en sak..

Hade nästan glömt att berättat en sak! Min mobil, som jag beställde förra fredagen. Skulle inte ta mer än en vecka att skicka. Så när det gått en vecka (i fredags), så säger dom att dom hade glömmt att skicka den?!
Inte lagom irreterad jag var, men dom lovade samtidigt att den skulle komma ibörjan av den här veckan. Och den har inte kommit idag, så vi får hoppas att den kommer imorgon.


08:00 godmorgon


Var på bio igår med familjen och såg 2012, den var riktigt tuff tycker jag faktiskt! Värd att se på bio, med ljudet och så. Förutom att mamma vart så stressad att vi trodde hon skulle dö ett tag!haha

Nu måste jag springa iväg till bussen! puss


19:17 godkväll


Bara jag som är trött på kyla?

Stannar hemma ikväll med mamma och pappa, det verkar endå inte vara någon som ska göra nått ikväll.


14:02 haha, veckans bästa


VEM VARE?! VEM VARE SOM KASTA?!


13:56 Godmorgon

Just nu är jag så himla lat att sitta framför datorn, och mindra lat på skolan (vilket som är bra för mig). Mindre bra är ju att man kanske inte uppdaterar så ofta.

Iveckan har vi haft mycket prov och läxor, moppe kurs och dans. Har ärligt talat inte tid att sitta här, förutom på helger, så det får gå.

Jo, jag har ju skickat efter nya Sony Ericsson Aino, vilket som skulle komma på posten inom en vecka. Och i går hade det gått en vecka, så mamma ringde till The phone house, så säger dom att dom glömt att skicka den?! ajaj, så den kommer i början på nästa vecka..

Tog bort stygnen igår också, och det gick bra, det hade läkt jätte fint sa dom!

Uppdaterar nog senare från min dator, sitter just nu på mammas!
puss


13:13 lördags förmiddag

Sitter just nu på den nya datorn och försöker fixa både Itunes och Spotify. Men efter ett tag när jag hade gjort det, insåg jag att det är ju ingen som "har" lixom äger låtar längre, det är bara massa som lyssnar på Spotify. Och lagom så tills jag hittat min Ipod igen.. Vill ju ha ny musik på den!

Så om det är någon som har ganska ny musik, så får ni gärna skicka på msn, jag är i stort behov!

Jo, snart kommer släkten hit och käkar mat, för det är nämnligen så att min bror
FYLLER 21 ÅR IDAG,
GRATTIS HENKE!


+ att det är tre år sen min Morfar dog idag också.. Vi saknar dig verkligen!


21:12 fredag kväll

Opererade mig imorse, eller ja, operera och operera.. Jag tog bort leverfläckar! Så nu är jag ömm och har ganska ont, men det får gå. Nu är jag av med dom!
Fick en liten present för att jag var duktig, nämnligen mobilen. Jätte nöjd! Mamma ska nog köps en Sony ERicsson Satio imorgon, så vi kan lån bytas lite! mycket bra.

Förövrigt har jag vart sjuk hela veckan, så jag är hemma ikväll. Sitter och kollar Idol med mamma, pappa och nya datorn. Mobilen får jag dock inte förns om 1 vecka (måste skickas hem). Men jag stannar inte heller hemma bara för att jag vart sjuk, utan att jag måste vara lugn med stygnen, så dom inte bli fula.


20:30 ny mobil!


Tack Mamma & Pappa!
Sony Ericsson Anio, touch och knappar.


21:36 moppekurs

Ni som läst på min facebook, och mångaa andra vet att moppe kurserna för klass 1 moppe är väldigt mycket dyrare nu. Men mina föräldrar vill inte att jag ska sitta och åka 15 kilometer saktare än vad dom andra gör, så dom betalar det. hehe, dom är bäst.

Jag har vart hemma sen i tisdags, men jag måste iallfall gå på den där kursen.. Och nu ska man tydligen plugga lika mycket som när man tar bilkörkort? Alltså, man ska läsa PRECIS samma saker, lika mycket. Förutom om "självaste" bilen, istället läser vi om vart allt sitter på mopeder.
Så nu håller vi på med 3 olika häften, och en tjock bok! (körkortsboken) Den är ju lika tjock som våran matte bok!

Iallfall när jag kom hem, så var jag sugen på mat, för första gången sen i måndags. Så mamma stallde sig och gjorde mat till mig, så snäll är hon:)

Nåja, imorgon så blir det operation för min del. Ska ta bort leverfläckar! Förutom det stannar jag nog hemma imorgon med.

Förlåt, det vart ett tråkigt inlägg, men jag var tvungen att uppdatera er som läser min blogg!
Roligasre inlägg kommer..


10:30 ny vaken och sjuk

Har vart sjuk sen i tisdags, men har varit allt för trött så jag har inte orkat bloggat.

Uppdaterar nog mer senare!=)


20:16 ny dator


min mamma är snäll, hihi


RSS 2.0