~


snuttis

lördag

idag är det lördag och ingenting känns riktigt bra:( idag ska jag iallfall städa på mitt rum, sen har jag jätte lust att åka in till marieberg:o hm, känner mig inte riktigt på humör iallfall, men ikväll blir det kankse anton.

22:44 lars winnerbäck - under månen

nu har jag nu header igen. elle, aa. ny och ny är den inte, den är bara förbättrad!hihi ikväll så har jag bara stannat hemma med mamma och pappa, eftersom min bror fortfarande är i sälen missu:( nåja, nu ska jag fortsätta nörda lars winnerbäck och popcorn!
IMORGON?

jag är en vardagens person som känner höstens misär.
du kanske inte skrattar jämt men du får ta mig om du vill och som jag är.

bild som jag tog i sommras på lars i brunnsparken.
och nu är det såhär, att jag har rensat datorn, så ALLA sommar bilder och sånt är borta.

fredag idag!

idag är det fredag och jag orkade traska mig iväg till skolan. ganska soft dag i dag,
8.30 - 9.10 matte
9.30 - 10.20 idrott
10.20 - 13.10 RAST
13.10 - 14.00 no
14.25 - 15.05 engelska
ALLTSÅ, perfekt dag! jaja, nu så kom jag precis hem, pappa hämtade mig och så. och han har lämnat in min mobil på lagning så just nu har jag en 'bra' annan på bilden nedanför:( så, inga bilder från skolan blir det nog inte dom närmaste veckorna.. nåja, ikväll ska jag bara ta det lugnt och bli mer frisk. bio någon kanske?:)

hoppas min egna mobil blir klar snart..

YESSSSSSS!

min mamma räddar dagen!

hon är bastaste mamman i världen!

och pappa är bästaste pappan i världen!
jag älskar er mestaste

ny header

och äntligen skaffade jag mig någonting annat, var så trött på den gamla även om jag tycker den är ganska stilig! menmen, nu får jag ha den här ett tag, får se om jag kasnke byter tillbaka snart ;$ ni får gärna kommentera vad ni tycker=)puss

tordag

är fortfarande hemma från skolan, i går hade jag feber och så :l och jag är fruktansvärt seg:( och min mobil har lagt av att skicka sms, så jag kan inte svara på någons:| bara så att ni vet, känner sig så taskig när man inte svarar:(
och för knappt en timme sen åkte min bror till sälen, och kommer inte hem förns söndag eller nått :(:(:(:( kan knappt bli värre. jaja, så ni vet om jag är deppppp. men i morgon blir det skola iallfall. för nästa vecka om jag inte har fel, så har vi massa prov?!?! omgomgomg. nu ska jag gå och fetttttttttta mig sen blir det dusch. får se om jag kanske åker och kollar på dansen sen. puss

henki och jag ställer upp på bild(h)

trötttrötttrött

hela dagen har spenderats med min bror och massor av film! jätte mys faktiskt:D vi kollade på tarzan, skattkammar planeten och lejon kungen 2, men då somnade jag:( hihi, sen gick jag in och orkade inte kolla klart, så vart det simpson & topmodel. så HELA dagen har jag tittat på tv skärmen! ingen dålig huvudvärk nu. jaja, har precis duschat nu iallafall och ska sova tidigt ikväll, även om jag sovit hela dagen idag. först från igår kväll från klockan 12, till klockan sju. från sju till 12. sen 18-19:o ujujuj, men i morgon blir det skola ithink! eftersom att kjell sa att jag kunde sänka mitt vg om jag skulle fortsätta ha så hög frånvaro. så jag ska inte få g i det bara för att jag har dålig närvaro.. nu ska jag föna håret sen sooooooooova<3

bild på mig och min vackra broder

tisdag

idag är det tisdag och jag är fruktansvärt trött och jag mår inge bra, så jag stannade hemma. idag så har jag och min anton 20 månader tillsammans, men jag vet inte om ja kan träffas eftersom att jag är sjuk :l :(:(( men får ringa hit han senare:) jaja, idag ska jag bara ligga i soffan och slappa med glass! när min favorit soffa blir ledig:l

puss

puss på min anton
printad från mia.

måndag

skolan idag gick som vanligt, fast egentligen skulle jag inte gått. men det gjorde jag iallfall, och nu är mer seg än igår! uschusch. och idag har inte hänt någe speciellt typ somnade på engång efter henke hämtade min från skolan. och nu har jag precis ätit. jag och moa ställer upp på bild, eftersom att chloé tog bort fabbes och mina fina:(

jag blir knäpp

alltså, nu har jag fixat min blogg som jag vill ha den och allt på stilmallar. så har jag sparat och verkligen blivit nöjd. men när jag tittar sen på min blogg blir den som innan jag sparat. spelar ingen roll hur mycket jag sparar, för den cpar iallafall.

vet inte om det syns så mycket, men det är iallafall en svart kant runt självaste bloggen. och sen ligger headern i mitten.

men nej, såhär blir det när jag sparar..
blir så himmla suuuuuuuuur

sommar behövs!

ja, den här dagen har änn så länge vart seg. men det ska söndagar vara, och det kan bara vara skönt. jo, jusste! jag kom då att jag inte använt min kamera på länge sen när jag väl vart sugen på att ta mig ut och fota så kollar jag och ser 2% i batterier-.- jaja, så jag ställde den på laddaren, så somnade jag en liten stund. vaknar och ba nu måste det vara klart! sen resar jag mig upp och kollar ut, kål svart. ÅHÅHÅHÅ, inte konstigt att man blir depp på vintern?! hmmmmm, jaja. jag är på dåligt humör idag, och börjar bli sjuk.

och slängde jag in en ego/fjortis/äckel bild också..

det är varning för ras
gå så försiktigt du kan
dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
varning för ras

jag saknar min ekorre.

söndag<3<3<3<3

usch, vaknade aldedes precis, kan fortfarande inte se så mycket. och jag har ont i magen ryggen huvudet och halsen:) mys. igår så kom jag inte iväg förns 10. och jag fattar inte varför det blir så sent;s jaja, åkte till adam lindh och där var dalmo och dawa. kollade lite tv och så. sen vart det hem ganska tidigt, men jag var fruktansvärt trött så. skitsamma, seg är j ag nu iallafall, ska sova vidare hihi, puss.

lördag

igår vart det jätte cp. började med att min bror frågade mig om vi skulle åka ner och sola, då gjorde jag det. sen när vi kommer dit så var 2/3 upptagna:l så vi gick till maxi och skulle köpa energi drickor och sånt. och sen när vi är på torget så hör man brandkår, abulans och polis bilar komma. sen så stannade vi till och kollade vad som hade hänt, för det var precis brevid oss men vi fattade inget. så kommer min brors kompis som precis hade gått förbi platsen. han ba; det är någon som ligger och dör. vi ba; :|. så smög vi förbi och sneglade lite då så vare en alkis som hade druckit för mycket så han hade fått hjärtattack. så han dog.. och man mådde faktiskt jätte illa efter.

jaja, sen så solade vi iallafall och jäklar, har faktiskt aldrig blivit så varmt förut:o så jag led dom sista 10 minutrarna. sen kom vi hem, hoppade in i duschen och fixade mig och så. sen var det mat. och efter det så vart jag som ett frågetecken, och jag kom inte iväg någonstans:l så jag gick till henke och robin, men dom skulle typ åka precis. så då följde jag med och skjutsade dom, sen så vid 11 åkte jag till henke, och där var anton och så. vi var där en stund, sen vid ett så gick vi hem till anton med min onda hals. kollade scrubs, somnade till lite där, hihi. mamma ringer och säger vid halv 2 att hon skulle komma och hämta mig då, och i samma svepa hämtade vi henke & c.o. stannade på max och fetta lite också.

idag vaknade jag vid nio kanske och mådde inte alls bra, usch. somnade om iallafall och vaknade nyss halv 12, gick upp käkade frulle med mammi och pappi, som också nyss hade gått upp?!:o haha, konstigt. ikväll ska iallfall mina föräldrar bort, och jag behöver hitta nått att göra med. så vi får se vad som händer. nu vart det ganska långt inlägg, det va bara för han som dog tror jag:o jaja, nu ska jag ta och städa mitt rum, sen ska jag plugga lite matte<3hihi

ivu

fredag

kolan i dag gick faktiskt riktigt bra, och jag börjar fatta matten på riktigt nu:d sen när vi gick från idrotten så såg vi något konstigt klet på moas rumpa! hahaha. sen så var det musik alltid lite kul:$ jaja, jag orkar inte skriva om skolan, för nu är det helg!

lawen är bussted:o

och sen var jag bara tvungen, HAHAHA.
det ser ut som chloé torkar moa i stjärten:l

.

linus är en bajskorv.

t.i - dead and gone

skolan idag gick som vanligt, bara det att vi hade håltimma första lektionen. att man inte kan få reda på sånt innan?-.- jaja, sen så kom mamma och hämtade mig och vi åkte till ungdomsmottagningen, sen till apoteket. sen så vart det dans nästan på en gång efter det. fruktansvärt kul vart det, och det var ganska svårt så det är lite att bita i:)

oh I ve been travelin on this road to long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone.. dead and gone.. dead and gone

onsdag

skolan idag var inte bra, inte bra alls. åkte till sveas med jesper och köpte bullar :lfetto, du skulle ju sluta. men det går inte:(:(( efter sveas så vart det moab hallen, skulle åka skridskor på gympan med det var typ ingen som var med så vi fick sitta och kolla på. men tillslut så fick jag låna susannas skridskor så jag kastade mig ut på isen, men vart genast livrädd och vände-.- sen så vart det tillbaka till skolan, och vu upptäckte att jag inte har så långa ben? haha, idag har jag bara pluggat massa matte hemma och jag fattar entligen dethär!!! imorgon börjar dansen! men nu ska jag se topmodel puss

hej miniben

ny musik på ipod!

jag började faktiskt tröttna lite på musiken som jag har haft inne nu ett tag och kände för lite nya låtar. nya och nya.. jaja, dom är iallafall sköna att lyssna på tycker jag:) det behöver faktiskt inte vara dom allra nyaste som är bäst. själv tycker jag inte om när man sitter någonstans med någon halvgammal låt sen kommer någon och säger, 'åh redan'. vad ni tycker kanske är en annan femma! och man lyssnar för att man själv tycker om den. en låt är inte bra bara för att den när ny, den blir gamal snart den med. men nu får dom där låtarna sitta där ett tag, medans jag försöker fixa lite annat runt om.

för ni som inte kan så mycket om blogg så kan ni faktiskt gå in på: http://www.designadinblogg.se/ . där får man jätte mycket tips och idéer om nästan allt.

sommar:(åh

alltså, hela efter middan har jag legat och bara tjockat:( alltså, så fort jag bestämmer mig för att sluta blir jag bara ännu värre?-.- och ingen träning vart det i dag heller, åhhhhhhhhåhhhhhåhhhhh får panik verkligen. men IMORGON, då borjar jag på riktigt!:D även om jag sagt det några gånger nu ;$

vart lite sugen bara, eftersom att jag håller på att ränsa datorn, så har jag tagit bort bilderna från denna sommar.
 så det blir gamla bilder sen typ sommaren i 6an:) vill ha sommar nu!

hej ninni 12 år


sara och ninni, film kväll m klassen i sexan

lisette, när vi sovde i husvagn

lisette och jag liseberg hahahah

anton, det här måste vart bland dom första dagarna tillsammans:)

lisette och jag cykla nästan hela väger till mberg:o

talangen

soliga dagar i kumlasjön

sara badaste i självaste kumlasjön

soliga dagar i säbylund med

hhhhhej poser

min bror tog även studenten

mys kvällar på moas balkong

vi sprang också ut och satte oss på ett gärde med massa gräs en mysig kväll

började även lyssna på lars

hej ninni 12år

tisdag

idag var det skola, och det var andra gången för i år jag tog bussen på morgonen. annars brukar mamma vara så snäll och ge mig skjuts. menmen, när jag kom till skolan så stog den efterlängtade lawen(!) i fönstret och tittade lite. jag vart väldigt glad och hoppade över honom och gav han en stor bamsekram:) och jag är så väldigt glad över att han äntligen är tillbaka. iskolan gick allting som vanligt, förutom att jag jobbade över syslöjden 1.1/4 timmar! ojojoj, bra ninni. och lilla gulliga chloé var till sällskap:) efterdet så gick jag med med anton och gjorde nudlar och tittade på simpsons. och nu som kom mamma nyss och hämtade mig. och hon frågade en sista gång ifall jag inte skulle sluta på showen, och jag sa ja:| så ikväll och alla tisdags kvällar så sitter jag ledig utan dans, och det känns faktiskt redan ganska surt. men mamma har redan hunnit ringt så gjort är gjort. jaja, skitsamma har discon kvar och det är faktiskt den jag tycker är kul! nu vart det ganska mycket trams känner jag...

men från och med NU så är det slut på sånthär, ska inte äta massa skit helatiden. för till sommaren ska jag vara smal punktslut! kan ju försöka iallafall..

måndag

skola i dag som vanligt, mer eller mindre. sen så åkte jah hem och pluggade lite, men det tröttnade jag på ganska snabbt och gick och la mig i soffan. och plötsligt så hoppar jag upp av att mamma ringer och skrämmer livet av mig. hon hämtade mig iallafall sen så åkte vi in till marieberg och införskaffade lite granna. håller på att spara pengar till en ny dator, så vågar inte köpa för mycket:l jaja, sen vart det hem och nu har jag precis tränat lite med papi. jag är duktig att komma ihåg det:D men inte lika duktig på att sluta med godis:( imorgon börjar showen och jag är överlycklig! även fast jag har tvekat litegranna så har jag faktiskt saknat det:o och på torsdag börjar discon igen! :):):) och nu blir det prison break, puss.

18 januari

vaknade typ 1 idag och fick panik, det får jag varje gång jag vaknar sent på en söndag och vet att man måste somna tidigt också. jag kanske inte är den enda? jaja, sen tvättade jag av mig sminket som jag hade somnat med på igår:s efter det så käkade jag lite frukost sen vart det soduko med papi, vi båda behöver lite hjärngymnastik.. slängde på mig lite kläder sen åkte jag ner och solade med linn, och ganska brownie vart jag=) sen kom jag hem och vart HUR SLÖ SOM HÄLST, skojjar inte. la mig i soffan och somnade till lite, och nu har jag precis tränat lite på maskin, atmhävningar och situps med pappa. fick panik, för jag fick nyss ett sms av ellen att vi ska tävla den 28 februari i eskilstuna. och min kondition MÅSTE upp. jag klarar inte annars:o så i morgon börjar jag att springa, duktig ninni! och sen måste jag plugga med, hade bestämt mig för att göra det idag, men det blev inte så. men jag måste iallafall göra spanskannnnnnnnnnnn, jaja. nu ska jag hoppa in i duschen. puss=)

och här kommer en bild på mig och moder efter som att hon fyllde år igår.

lan@hanna

och nu kommer ett par bilder från lanet hos hanna, som jag fick in på datorn nu!hihi

ingen fick sova för malin och hanna:(

och när vi gick till maxi 8 på morgonen, hahahaha,

lan@hanna

och baguette köppte jag med:) jaja, orkade inte lägga in så mycket iallafall:)
och det är hanna som har alla bilder, dom här är bara från mobilen.

17januari

helgen har vart seeeeeeeeeeg.
ifredags så åkte jag till mathias och oscar och kollade film och spelade giutarhero. och väldigt trött var jag så när jag kom hem så somnade jag på engång.
i dag så fyllde mamma år, gratulerar! så varte först fika och så med familjen sen så smög jag och pappa iväg till marieberg och köpte presenter till mami. sen vart det käk och så här hemma med familjen sen drog jag ner till anton och kollade lite film och så. sen så åkte vi till henke och var där typ en halv timme sen åkte vi hem. och nu har jag precis kommit hem från anton :) jaja, ganska skönt med sega helger när man inte riktigt är frisk. men nu ska jag ta och äta glass sen ska jag sova!
och eftersom att jag har vart dålig med bilder så hade jag tänkt börja med sånna!

här är min lilla spicegirl, som jag gjorde i orning håret så fint idag:)söt

och såhär ser han ut när han inte är spicegirl. coolkille_93

och henke binder fast strykgärnet i bordet så att den inte rymmer.
jaja, det va nog dom bilderna jag tog idag  hihih

friskkkkkkkkk

inte vart i skolan sen i tisdags, och nu när det är ganska stressigt så känns det som att jag hamnat efter en hel del. jaja, i dag har jag kännt mig lite bättre men jag har portfarande bara legat i pyamas och kollat tv hela dagen. ätit lite glass också;$ och förstås pluggat på historia provet som är i morgon(!!!), känns mindre kul faktiskt. franska revolutionen, och kan nästan inte ett årtal, och klockan är nu, få se.. halv 10, bra ninni:)men det går nog bra endå. g får jag nog iallafall av den där snåljåpen :D jaja, fick reda på i tisdags om jag får såhär bra poäng som jag haft det senaste halvåret på nästa diagnos så får jag vg i matte :D:D:D:D och sen håller jag på att få det i massor av ämnen med!! åhgudvabra. jaja, i morgon är det fredag och då händer? på lördag ska jag vara med anton iallafall. men nu ska jag gå och umgås lite med min mamma, sen så blir det sova tidigt ikväll och klara prov i morgon! puss
SÖTASTE BILDEN på mig och hanni, och bara så att hon vet så finns jag alltid hos henne vad som än händer:]<3

13januari

vaknade i morse och fick inte luft:s va faktiskt lite läskigt.
sen så tog jag lite nässpray och såntdära och då vart det bättre! efter det åt jag frukost och jag bestämde mig för att stanna hemma idag. men efter jag hade sovit ett tag så ångrade jag mig, så jag gick upp halv 10 och borstade tänderna och sen skjutsade mamma mig till skolan. meningen var egentligen att jag bara skulle gå på so:n eftersom att vi har prov på fredag-.- sen så hade vi bara en halvtimmas engelska, så jag stannade då med. efter det kom jag på att vi bara hade syslöjd? så jag traskade mig igenom det med!
sen när jag kom hem så somnade jag nästan på en gång, HELT SLUT. sen när jag vaknar igen så är jag mer sjuk?:( det var inte riktigt bra. sen så vart det plugga so iallfall. och nu har jag precis kollat säsong start på adnra avenyn:):)
men nu ska jag sova och vila ut mig till i morgon. puss

11januari

nu sätter det igång igen! i veckan ska jag plugga som en liten jude och lägger ribban högt. så jag kommer vara jätte tråkig nu iveckorna och tar igen sen allt på helgerna!
idag hela dagen lång har jag legat död på soffan och sovit, så det blir inte kul ikväll för mig ikväll när jag ska sova;l
och inge social alls idag har jag varit.
nu har jag precis duschat och tänkte snart äta lite kvällis. OCH MIN HALS, jag dödar den snart. blir bara mer och mer onddddddddd. usch, hoppas jag orkar upp i morgon:( men mamma har lovat mig skjuts så jag ska gå upp typ 10 minuter innan vi börjar, hihihi gud va sköööööööönt.
och ni måste vara lite sociala mot mig, annars blir jag emo///
pusss ;$

11enero

somnade vid 5 i morse. vaknade halv 9 och mådde inge vidare, ont ihalsen. och när jag gick upp vid nio så ligger mamma redan ute vid teven så vi låg i varsin soffa i morgonrock och kollade på disneydax! hahahaha.
jag är fruktansvärt trött nu, och jag vet inte om jag är hungrig eller mår illa? men jag petade i mig någre kykling bitar nyss iallafall och jag känner mig lite bättre :) idag vet jag inte vaad som ska göras, men det blir nog min älsklings morgonrock och tofflor hela dagen,hihi. får passa på att vila ut sig, för i morgon är det ju skola<3<3<3<3
jaja, nu väntar soffan=)

11januari

kvällen vart inte riktigt som jag tänkt mig. lite seg kanske?:l var ute och frös, sen art det hem till matte. sen så drog jag hem och ut till min broder som lanar med nåra nötter!hahaha. jajaj, nu sitter jag här ute och chillar pussssssssss :)

10 januari

igår så vart det först mat och så här hemma, sen så fixade jag mig och så. sen efter ett bra tag med om och men så åkte jag till linn :d sen så vart det hem och fixade lite pics och så! sen så efter ett bra tag så deckade jag i sängen.
idag när jag vaknade kunde jag verkligen inte gå upp, hahahah. så jäkla slut:l men tillslut kom jag upp, så kom mamma och pappa hem med frulle. nu har jag precis duschat och ska snart börja fixa mig. sen vet jag inte helt säkert vad det blir, men har lite planer! ni kan alltid höra av er, pusssssss. hanna<3

9januari

igår blev det pokerkväll med la familia, intjänade 59kronor! hahaha, kung:d sen vart det typ lite käk och så sen så sov jag ganska tidigt, helt slut. sen idag blev det skola som vanligt,  guld-.- efter skolan kom henke och mamma och hämtade mig. nu så kom jag precis hem, har pratat med henna hjärtat med. du vet att det löser sig älskling<3 sen så ikväll vet jag inte vad som händer riktigt än, ni kan ju höra av er på mobilen. pussss

8januari

skolan började idag usch! jätte trött, det vart inte mycket till sömn inatt.
hade iallafall matte test idag, gick bra. skrev på allt- men jag vet att jag har fel på iallafall en.
sen fick jag reda på att om en vecka så är det prov i so! -.-.-.-.- det får gå som det går, jag pluggar allt vad jag kan iallfall.
sen var det pi, och efter det slutade vi! åkte med anton hem någon timma, sen nu så kom jag nyss hem.
började kolla lite mer på hund, och det är iallafall en yorkshireterrier som vi ska ha. OM vi ska ha någon.
hihi, jaja. nej nu så ska jag nog lägga mig framför teven och sova ett tag, låter väldigt skönt!

hihi, här är då en bild på en väldigt söt en!

7 januari

nu börjar lovet ta slut på riktigt:(
jag har inte fått nått gjort som jag skulle fått, fy skämms ninni! inget plugg eller någonting. men jag har iallafall duschat och gjort mig freshhhh. sen har jag kopplat in mind ator också! men egentligen var inte det någon större idé, för den ska endå typ lämnas in snart -.- jaja, pratade med linn förut, hon fick mig på lite bättre humör<3 hon berättat att hon missat att skolan börjat idag!hahaha, för söt!
sen har jag städat lite på mitt rum och så också.
skulle med mamma in till marieberg med jag var för seg så hon åkte utan mig, och nu sitter jag här igen.
ikväll kommer min bror hem, han sitter på tåget hem! så vi får hoppas att han orkar kolla film eller nått med mig. för jag är rätt så uttråkad!
imorgon börjar skolan och jag orkar verkligen inte! kommer inte kunna sova ikväll heller.. usch vad jobbigt det här känns :(
börja längta till sommarlovet istället! får hoppas på bättre betyg. + att i morgon får man träffa lawen? det är hemskt hur mycket han är saknad:( och chloé med!
plus att jag bröt mitt mönster, idag var det första gången jag inte åt pizza på hela året!haha

saknar den här bullen.

godmorgon 7januari!

vaknade nyss att telefonen ringde, usch vad jag verkligen hatar sånt :( jaja, igår så kunde jag verkligen inte sova. så jag läste ut en bok och typ hela våran historia bok! hahaha. jag kommer vara grymm på provet:D och så hann jag börja på en bok till. jag kommer bli riktigt nörd nu:(

nu ska jag snart göra mig frukost och duscha sen sätta igång med dagen. jag ska plugga och städa hela dagen lång, har jag bestämt. men jag vet att det aldrig blir av. senare idag får jag se vad som händer, vart vindarna blåser lixom=) OM jag får tid över som sagggt. och sen ska jag hinna koppla in min dator igen, för nu sitter jag på mammas och det finns inga bilder....... så jag fick ta en festlig bild på mig själv från självaste lanet inne på maxi! kopierat från saras bilddagbok.

dock ingen bra kvalité därför den är print screenad! haha

6 januari

GRATTIS CHLOÉ KIHLSTRÖM 14år idaaaaaaag!<3
i söndags "lanade" vi några tjejor hemma hos hanna. det va kul men inte så mycket sömn kan jag säga, eller rättare sagt ingen sömn alls! vi satt uppe hela natten, och vipps så var klockan 8 på morgonen. så vi gick upp och det var redan ljust ute. så vi beslöt oss för att gå bort till maxi och köpa frukost i flera minus graner!haha jag va rätt så pigg enda tills vi kom in till varma gosiga maxi, då höll jag på att somna flera gånger :$$ jaja, sen vart det hem till hanna och äta baguette och varmt te. sen packade jag ihop datorn och mamma hämtade mig vid 11. aldrig att jag är öppe så sent någe mer! det har satt sina spår kan jag säga! uschhhh, ja iallafall sov jag 2 timmar sen duchade jag och åkte till anton och sussa vidare. hihi. plus att min bror fick för sig att åka till stockholm så han drog bara:( saknar honom.

idag så vaknade jag klockan kvart över elva att mamma kommer inrusandes och säger att jag måste gå upp om jag ska hinna vara med ellen. så jag kliver upp som en levande död och började koka nudlar<3 mhihi. sen fixade jag mig lite granna sen åkte jag iväg till efterlängtade ellen i laxå:) och hon gjorde om min blogg, tjusig vart den verkligen! tacktacktack. sen nu har jag precis kommit hem, och jag är helt slut körd.

i morgon ska jag plugga matte och so, har ganska mycket att göra och jag har panik för skolan börjar på TORSDAG!-.-:(:(:( jaja, får väll stå ut, men nu ska jag titta film med mammi och pappi<3

3 januari

har inte uppdaterat på ett väldigt bra tag nu, men iallafall
god jul och gott nytt 2009!!
julen tillbringades som traditionellt hemma hos oss.
fick massor av julklappar och massor av pengar. och faktiskt så gick jag nästan på en gång när jag vaknade dagen efter
och köpte mig en systemkamera! en bra en.
efter det köpet hade jag bara ett par tretusen kvar, och det gick åt kläder och lite annat skrutt.

nyår hade jag hela dagen fullt upp. på dagen var vi hos anna och jonny, senare så vart det nyårs mat hemma med familjen.
efter det åkte jag till min älskade lilla anton thörner, och vi åkte senare på fest hos kevin. och jag tappade bort en av mina skor. blev en mysig stund på torget med anton efter det, och sen vidare hem till honom. nyår vart lyckat, bara lite trassel med sko. men det löste vi igår genom att åka till marieberg och köpa exakt lika dana. senare så säger kevin att min skor troligtvis ligger hemma hos honom. och jag kan inte lämna tillbaka skorna eftersom att jag redan hunnit använt dom. BRA NINNI, 500sränn åt helvete. jaja, men då har jag ju 2 par exakt lika dana skor, right? hahaha. jaja.

idag så tillbrangades kvällen på ett litet lan med anton. eller ja, jag tittade på när dom spelade wow, inte någe vidare kul. jaja, tittade lite film där också till pizzan, american giggelow(stavning?). sen nu vart det hem och senare till örebro och hämtade mami. i morgon är det lan med hanniu och c.o vi får hoppas att det blir kul med girls.
+ att min papi fyllde 47 igår, gratulerar!

det får bli en freshhhhh picture på mig och hanna älskling!

RSS 2.0