Last touch of summer


Internet är inte riktigt som det ska

Så jag får passa på att uppdatera medans det överhuvudtaget finns!

I går så var vi på Bodaborg med nya klassen, det var väl.. roligt? Alltså, varför måste alla lärare välja att åka just dit, känns som jag har vart där lite för mycket:( Nåja, veckan förövrigt har INTE vart bra. Jag brukar aldrig vara just så nere som jag varit, usch jobbigt.

Ikväll så har jag vart ute och käkat pizza med tjejerna, sedan hem till Chloé och tittat på film. Mycket mysig fredagskväll!
Imorgon så ska jag träffa Ellen, blir också kanoners!

Juste! Största förändringarna denna vecka blev på mitt rum när vi bärde in min nya tv, nice:)


Förlåt för lite dålig uppdatering.. men nu är det LÖRDAG!

Första skolveckan har gått bra och börjar äntligen hitta lite.. klassen känns också bra, men jag har bara hunnit prata med några andra som jag inte kände sen innan. Hade matte test i torsdags, det gick ganska bra. Hade engelska test igår, vilket gick mindre bra. Jag ska vara glad om jag ens får G på det!

Jaja, igår så var iallafall bara hemma och kollade på sagan om ringen, men jag orkade inte ens se klart hela för att jag var så trött. Idag så skulle vi hjälpa till min gamla svenska lärare, Christel, att flytta, men jag gav upp efter en timma.

Nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag!

Imorgon far min älskade bror till Mallorca

Sa precis hejdå till Henke som åker till Magaluf imorgon. Kan inte göra det imorgon eftersom att han åker när jag går i skolan.. Kommer vara tomt här hemma. Men jag hoppas att han får det så himla kul som möjligt!


Pics from yesterday

Det vart en perfekt avslutning på ett väldigt lyckat lov!

Lasse ikväll!

Precis när jag skulle lägga mig igår så skickar min bror mig ett sms och undrar om jag sover och om jag inte kan hämta honom i kumla om 45 min.. Vad gör man inte för sin bror! Så jag kom iallafall inte hem förns 3 inatt och jag börjar skolan imorgon, det går inte bra det där med att vända tillbaka dygnet.
Men vad gör det?

IKVÄLL ÄR DET JU LARS!

Den här får jag bara inte missa!


New jacket


Skinnjacka från Rock 'n Blue köpt på JC, 1500kr tror jag att det var..

Var på marieberg idag med mamma och skulle byta en topp som jag köpt. Efter att jag har vart inne på JC och spanat på en av Kenzas jackor så fick jag syn på denna! Fick då en väldigt beslut ångest därför att Kenzas jacka är brun och jag har aldrig haft en brun skinnjacka förut, så den här kändes mer säker.
Men precis när man kommer innanför dörren hemma så slänger sig mamma på datorn och klicka hem Kenzas åt mig också! Världens bästa mamma

Shestore.se Jofama by Kenza 1500kr

En bild från igår


O.Linnros

En tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din


Satt och skrev med Linn på Facebook

Och det här kom vi fram till var våra minnen tillsammans:

när vi blev dumförklarade av snubben i kiosken vid kumlasjön för att vi fråga om det fanns någe för 50 öre, när vi döpte snuskis och hugo, när vi sov med Åsa och Dixie, när vi åkte vattenskidor i din pool med dina Bratz, när vi Dansade till... Robban Brobergs 'Öken', när jag var ledsen under din studsmatta så Inger fick hämta mej där under, när vi var så kära i Andreas Adenfalk att vi inte visste vart vi skulle ta vägen, när vi byggde koja under din säng, och du ramla. när vi tog kort i automater, när du hade gröna fake Lacoste glasögon, och en kepa ifrån Kumlamarken det stod 'Upptagen' på, med flames på.

HAHAHAHA

Tack mami!

Fick några "välkommen hem"presenter av mamma förut när vi var på marieberg!


MALLORCA


Packning

Har i stortsett packat klart allting nu.. Åker imorgon! Ska bli så himla skönt att komma bort från kylan.

Igår var vi och firade Kajsa 16år! Om ett gott skratt förlänger livet så förlängdes mitt ett helt år igår:D bilder kommer!

RSS 2.0