21:24 mer träningsvärk..

Sitter just nu här med Ellen. Och jag springer runt som en idiot och letar efter min ipod som är helt spårlöst borta? Om jag har glömt den någonstans (vilket jag tror att jag inte gjort) men iallfall, om det är någon som sett/ser den så får ni gärna höra av er! En vanlig rosa ipod nano.

Jaja, vi sitter här med den värsta träningsvärk man kan tänka sig. Jag kunde inte ens ta av mig mitt linne när jag skulle hoppa in i duschen. Haha, det ni! Får se hur det går i morgon i Stockholm, för just nu kan jag inte gå normalt utan att se ut som en gamling.


21:11 halloween

Paxat! Om det är något jag ska vara utklädd till, så är det

GHOSTBUSTERS!


20:47 träningsvärk!

Igår så var jag hos vårdcentralen som sagt! Det är nämnligen så att jag har fått så himla konstiga leverfläckar? Så både jag och mamma började bli lite oroliga, men det var inget farligt! Men jag har beställt tid så att jag ska ta bort dom iallfall.

Idag så var det dans hela dagen lång. Disco, balett och lite olika sådär. Men om jag har träningvärk nu? Gissa vad jag då ska ha imorgon bitti! + att vi har dans hela dagen i morgon också, men jag tycker bara det är kul, så det är inga fel.

Efter dansen i morgon, så följer Ellen med mig hem och sover här tills fredag, för då blir de Stockholm! Och efter det så blir det Promoe (om vi kommer in). Så höst lovet kommer bli helt okej, har iallfall inte bara suttit hemma framför tv:en, hehe.


23:28 flickan som lekte med elden

Hemma från bion nu. Säger bara en sak,och det är att den inte var bra, Flickan som lekte med elden. Nåja, juste! på tal om bio.. Så lyckades jag och Chloé få tag på Twilight maraton biljetter. De visar både ettan och tvåan på bio efter varandra. Slutar dock klockan 2 på natten och det är skola dagen efter, med det får man ta.

Imorgon så ska jag upp tidigt till vårdcentralen, efter det så blir det.. ?


14:45 bio

Idag så gick jag upp skapligt tidigt för att jag skulle iväg till syslöjden och jobba lite, håller på att virka, så man behöver ganska mycket hjälp (iallfall jag). Men när jag kom dit så kom jag på att min syslöjdslärare är vänsterhänt så det vart ju inget med inget.

Jaja, senare idag så blir det iallfall bio med några flickor från klassen!


14:37 jackor

I helgen så var min mamma jätte snäll och köpte 3 och 4dje jackan för mig iår. Hon har köpt 2 vinter jackor, en röd kort och en vit lång. + att jag har min långa snart sen förra året. Och nu ihelgen så har hon köpt på kappor! världens snällaste. Så nu kommer jag ha mycket att byta imellan!

Marin blå med guld knappar från Bikbok

ser grå ut på bilden men den är svart med svarta knappar, från Bikbok.


13:08 pinsam uppdatering

Det kommer mer när jag målat klart naglarna!

uppdatering är på gång!

Det blir till helgen. Har haft fullt upp nu med läxor och prov, så roligare uppdatering kommer till helgen! Just nu, så sitter jag på mammas dator och har precis ätit. Ska snart byta om och åkapå dans, träffa Ellen och planera våran stockholmsfärd som sker nästa fredag. Har faktiskt planerat det mesta av mitt lov redan,
Måndag: Syslöjden
Tisdag: Inget planerat.. än.
Onsdag: Dansläger
Torsdag: Dansläger
Fredag: Stockholm och promoe?(om jag orkar efter stockholm)
Jao, det känns skönt att ha lite planerat iallafall. Inte så roligt inlägg, men det kommer! Förlåt, känner mig så tråkig:(haha. Nu blir det disco iallfall!


23:01 måndag

Trött och hungrig är jag just nu, kanske ska göra nått åt det? mjo, närsomhelst. Idag så var det gymnasieinformation i skolan. Fick reda på saker och ting, vilket som det var till för, men det var bra. Sen så vart det dans, orkar inte skriva så mycket nu men.. Sova nu! puss


14:13


REMIND ME OF WHO, I USED TO BE.


13:48 oj, hej.. förlåt bloggen!

hehe, ser att jag inte uppdaterat på 2 hela veckor! Förlåt, det ska det verkligen bli ändring på. Har bara inte hunnit och glömt bort bloggen, helt enkelt. Har även fått klagomål på det!

Skolan rullar på, livet rullar på. Och jag har även under de 2 senaste veckorna gjort framsteg i vad jag ska välja för gymnasie linje. Just nu, idag, lutar det år natur. Igår var det teknik. Nått i den stilen blir det iallfall, plugg<3
Eftersom att jag vill bli Arkietekt, och har velat sedan jag gick i 2an/3an någongång, så sattsar jag högt! Vatten över huvudet kanske? vem vet, ingen vet.

Inget annat speciellt har hunnit hänt under dem här 2 veckorna, jag har investerat ett par mysiga skor, det är nog allt? Skulle gått på Ladies Night med mamma förra fredagen (9de) men fick tips av en lärare att det var 18år på det, och det stämde ju givetvis!

Nytt inlägg kommer nog underdagen, sånna här luckor som inträffat får inte ske. Nya fräscha inlägg kommer rulla in! Det lovar jag. Om roligare saker än just detta inlägg. Puss


01:30 mer presenter!


Från Stefan och Martina, jätte snällt. Tack så jätte mycket!


01:10 tjejkväll

Ikväll så hade jag hem några av tjejerna i klassen. Vi gjorde tacos och kollade på film, väldigt mysigt! Fick även presenter, väldigt snällt.

Tack så mycket för en mysig kväll!
Och den som inte vet att jag äslkar chloklad, känner inte mig!hahaha


01:26 gifts


Från mamma och pappa, när jag vaknade i morse.

Pengar av släkt och familj.

Från Henke & Mirre imorse, och lite mamma.

Sen så fickjag smink och en ring, men det orkade jag inte ta kort på + massa blommor. Har haft en jätte bra dag iallafall, precis som en födelsedag ska vara!


01:16 blomleverans

Dom ringde från bellisblommor förut här nere i kumla, och frågade vart vi bodde exakt. När dom lagt på så var frågan, vem det kunde vart ifrån? men när jag väl öppnar så..

Var det från världens bästa vän. Du anar inte hur glad jag blev Chloé! Finns inte många vänner som är så bra som du, loveu♥


16:34 15 år idag!

IDAG ÄR DET MIN DAG! 15 tuffa år, inte illa.. Dock så är jag inte helt frisk så jag fick gå hem från skolan, men jag är glad endå. Släkten kommer hit snart, då blir det tacos för fulla muggar!

Vart även firad iskolan, mycket trevligt!


21:47 sovdags


Funderar på att lägga min tidigt idag så jag orkar upp imorgon på min 15 års dag. Har redan fått min present av mamma och pappa, moped, hjälm och så småning körkortet som kostar lite mer än normalt. (nya regler från idag) Så egentligen så kommer det inte bli någe speciellt.
Hela släkten kommer senare efter skolan, för första gången. Detblir säkert jätte bra. Godnatt och sov så gott, för det ska jag göra!


18:32 miss


17:50 sjuk, idag igen

Om det är nått jag längtar till, så är det att den här filmen ska komma ut på bio. Jag vill inte ens så trailerna för jag vill inte veta för mycket om den, sjukt!haha.

Har vart hemma idag med. Kände redan i morse att jag inte mådde bra så jag var hemma idag igen. Har sovit, sovit och sovit, har hunnit med en film också. Funderar på om jag ska ta och se twilight nu, tröttnar aldrig! tönt, iknow.


RSS 2.0